Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Sanırım bir siteye üye olmuşsunuz.Ben ödeme aldım sen de katıl diye mail atıyor.

ElisaMcCline

http://perfectmoney.is/  evet kendi sitesi ancak orada yazan linke tıkladığınızda giden yer aynı olmayabilir.
Link üzerine mouse ile geldiğinizde , nereye gittiğini görebilirsiniz.
Bu mail ile açılmış bir PM hesabınız yoksa, zaten ciddiye almayın ve hiçbirşeye tıklamayın.

Daha önce belki bir sistemde refi olduğunuz kişi ya da eski birsitenin admini ya da bu siteleri hacklemiş veya direk adminden almış bir dolandırıcı,
şu anda size yoklama çekiyor. Olan bu.

cezalet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 21:32:55
http://perfectmoney.is/  evet kendi sitesi ancak orada yazan linke tıkladığınızda giden yer aynı olmayabilir.
Link üzerine mouse ile geldiğinizde , nereye gittiğini görebilirsiniz.
Bu mail ile açılmış bir PM hesabınız yoksa, zaten ciddiye almayın ve hiçbirşeye tıklamayın.

Daha önce belki bir sistemde refi olduğunuz kişi ya da eski birsitenin admini ya da bu siteleri hacklemiş veya direk adminden almış bir dolandırıcı,
şu anda size yoklama çekiyor. Olan bu.

maili atan adres resimde var yukarıda yazıyor ilk mesajda çıkmamış.

Perfect Money <[email protected]>  Gmail spam olarak algılamış zaten.

[spoiler][/spoiler]

perfectmoney.is  official ise bu maili onlar atıyor olamaz mı? Ve, daha önce bu mailden gelen site ile kazandım sorunsuz. 1 gün takıldım. Şimdi gelen mail ise aynı sitenin renk değşitirmiş hali. ilki kapanacak bu belli. Yani adamlar dolandırıcı fakat 1 gün takılınca sorun olmaz gibi... Çünkü site 2-3 gün açık kalıyor halen açık diğeri.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cezalet - 21 Nisan 2016, 21:35:56
maili atan adres resimde var yukarıda yazıyor ilk mesajda çıkmamış.

Perfect Money <[email protected]>  Gmail spam olarak algılamış zaten.

Benim sorduğumun cevabı değil bu. Neyse, siz devam edin.

bayram4558

sakarya il emniyet müdürlüğü, sakarya cumhuriyet bassavcılığı'na gönderdiği yazıda özellikle 18 yaşından küçük çocukların ilgi gösterdiği avataria adlı oyun sırasında yapılan yazışmaların internet ortamında görülmesi, küfürleşmelerin küçük çocuklar üzerinde olumsuz etki yaratması ve çocukların istismara uğrayabileceklerini belirterek, oyunun yasaklanmasını istedi. sakarya cumhuriyet bassavcılığı talebi uygun görerek facebook'un popüler oyunu avataria'nın yasaklanmasına karar verdi.

Ekşi sözlük de bu oyunla ilgili bir yazı okudum, yazarlardan birisi bu oyunu güzel anlatmış çocuklarınızı uzak tutun bu oyundan..  :'(

link: https://eksisozluk.com/facebook-avataria-tehlikesi--5090020?p=1

ElisaMcCline

Bana da bir süedir, PttKargo da yurtdışından gelen ürürünüz var bilgisi geliyor.
Adres bilgim yanşışmış, güncellemem gerekiyormuş, banna kargoyu ulaştıramıyorlarmış :D

5 iş günü içinde alınmazsa ciddi depo ücretleri ödeyecekmişim falan gibi de, cebren ve hile ile, korkutarak linke tıklatmak için kemik de koymuşlar.

Bu gibi mesajlara itibar etmeyin arkadaşlar.

Elektronick

O kadar çok spam email geliyor ki anlatamam paypal dan tutunda yabanci kadınlara kadar sevgili ayaginda size yanasiyor bir zaman sonra polis beni iceri atti kefalet lazim lütfen beni kurtar parayı gönderirsen oraya gelir senin kölen bile olurum falan filan... :D

Dio

kendi mail adresimden gönderilmiş gibi gelenler var :m nasıl oluyorsa artık :m

Elektronick

Alıntı yapılan: Dio - 27 Nisan 2016, 11:06:34
aynen oda var :)  Dogru nasil izin veriyor bu microsoft anlamıyorum !

tayfunxl

Alıntı yapılan: Dio - 27 Nisan 2016, 11:06:34

@Dio inan microsoft un her türlü help masasına yazdım onlar bile çözemediler bu durumu , bıktım kendi kendime mail atmaktan :))