Film - Inception (Başlangıç)

Başlatan ElisaMcCline, 13 Şubat 2012, 05:24:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

bende yine Leonardo Dicaprio nun yalanlar üstüne filmini öneririm oda müthiş
banliyo 13 var oda güzel
12 kızgın adam var 1957 yapımı bir film
esaretin bedeli   (k)
akıl oyunları  :P
Apocalypto 
ROBİN HOOD
YEŞİL BÖLGE
Sosyal Ağ
BUNLARI SIRF İNTERNETTEN BAKIP SÖYLEMİYORUM  8) HEPSİNİ DEFALARCA İZLEDİM
NOT:SOSYAL AÐ'I İZLEDİKTEN SONRA İNTERNETE GİRİP ZENGİN OLMAYI DENEYECEKSİNİZ  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Mart 2012, 14:30:13
NOT:SOSYAL AÐ'I İZLEDİKTEN SONRA İNTERNETE GİRİP ZENGİN OLMAYI DENEYECEKSİNİZ  (d)
Bunu izlersem, gelip de "ayda 1.000$ nasıl kazanırım ?" diye soranları anlayışla karşılayabilir miyim :g

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Mart 2012, 15:10:20
Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Mart 2012, 14:30:13
Bunu izlersem, gelip de "ayda 1.000$ nasıl kazanırım ?" diye soranları anlayışla karşılayabilir miyim :g
evet bunu izledikten sonra bende internetten zengin olabileceğimi düşündüm ama fazla değil 5 dk sonra bu işin fıs olduğunu anladım

bilge8408

Ya aslında orjinal bir fikir yetiyor işte :) Bir de elinizden tutan birileri varsa tamam :)
Ama o filmdeki asıl fikir bence okulun "tıss" olması :)

TwofuN

Alıntı yapılan: bilge8408 - 03 Mart 2012, 15:44:12
Ya aslında orjinal bir fikir yetiyor işte :) Bir de elinizden tutan birileri varsa tamam :)
Ama o filmdeki asıl fikir bence okulun "tıss" olması :)
okulun tıss olması asla olamaz hocam harvard olmasaydı mark zuckerburg mark zuckerburg olmazdı :D
Friedrich Bayer eğer aktarlık okumasaydı ve çin papirüsleri ödevini almasaydı bugünkü asprin olmazdı :D ve 600milyar dolarlık bayer şirketi olmazdı :D  ($) ($) ($)

ElisaMcCline

Ehehe, neyse bu konuya girersem çıkamam şimdi, ama tam da geyik yapılacak kıvama gelmiş, tüüh :)
Çıkmam lazım da :D

eymen

Sinema   göreceli   bir kavram ...Çok beğendiğim bir filim ,  bir süre sonra çok anlamsız gelebiliyor. O günkü ruh halime  göre süper veya rezalet  gibi  eleştirilere maruz kalır...Üzerinden  zaman geçtikten sonra  hala müthişti  diyobiliyorsam o zaman izlenmeye değerdir...
  Mel Gibson'un yönetmenliğini yaptığı Apokalipto  gibi.."Hiçbir uygarlık kendi içinden yıkılmadıkça zaptedilemez"
  Kıyamet- aşırı şiddet içersede  güzel çekilmiş başarılı bir filmdi...2007 yapım (tabi ki seyretmeyen kalmamıştır diyede düşünmekteyim  :)  )

Coulers79

Hugo filmi fragmanında çalan bir müzik vardı neydi o?

hakanatik01

Tam yerine sormuşsun aslında Inceptiondada vardı bu muzik sanırım;
Audiomachine - Breath and Life
http://www.youtube.com/watch?v=qHohWh5likw

;)

lovablegs

çok güzelmiş tekrar tekrar dinledim harbiden tam introluk fon müziği :)