Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Haziran 2015, 14:11:23
Gerçekse ,artan malzemeyi "elde kalmasın bi işe yaramaz yolu dolandırın" gibi  yapılmışlar sanki :D
:D

Coulers79

Gemiler geçsin diye şekilden şekile giren gerçek köprüler. Alttaki yol ise tam bomba, ralli olsa çekilmez. :D

aydyar13

Ne guzel, mis gibi dever de yapnislar iste. Azicik oynamislar :)

Coulers79

Coulers79

Bu yiyecekler ne acaba? :m Yumurta ve patates kızartması mı? :PP

ptcsite46

Coulers79

Sarı en zoru sanırım, üstüne jöle sürmüşler heralde. 3 yiyecekten beyaz olan yoğurt. Diğerlerini sonra yazacağım.

Coulers79

Tepüğe dil atılır :PP dille adam dövülür haanım! :DD  Şartlar farklı olsaydı, beyinde %15 yapmayı görürdünüz :P ama cihaz yandı.  :))

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Haziran 2015, 22:07:27

Bu yiyecekler ne acaba?

Soldaki yoğurt üstü şeftali. Sağdaki patates gibi duransa elmaymış. *)

hakanatik01

Şeklini ona benzetirlerse herşey yapılabilir :P Hiçmi yanlışlıkla birşey yemedin "ulen ben bu sandıydım" deyip bana çok ilginç gelmedi geçen misal ben aynı marka olunca kutuları karıştır parfüm diye ayak spreyini (kim koyduysa artık oraya :D ) sık koku falanda gelmiyor diyorum birde tişort bembeyaz oldu parfüm mü bozuldu noldu yahu diye düşündüm o kadar benziyor kutuları okumadan ne bişi yemek ne de sıkmak lazım :D

Gereksiz bilgiler diye bir kısım varmıydı forumda bulamadım ,Gereksiz bir bilgi paylaşayım :D
Burdan yazayım o zaman Cnn Turk'te denk geldim (Para dedektifi) "tarım" ülkesi Türkiye olarak biliyordum kendimizi.
Yüzölçümü yaklaşık Konya kadar olup ekilecek toprağı çok sınırlı olduğu halde (topraklarının büyük çoğunluğu doldurulmuştur) tarım işçisi olarak 200.000 kişinin bulunup (Türkiyede 5.000.000) tarım ihracatı Türkiyenin 5 katı olan (Türkiye 18milyar$) 90Milyar$ olan ülkenin Hollanda olduğunu biliyormuydunuz :P
Bu haberi görünce hiçbir işi tam yapamadığımıza iyice kanaat getirdim yahu ,tarım ülkesi değiliz bu durumda,sanayi ülkesi değiliz,Teknoloji değiliz Allaha emanet gidiyoruz :) Bu durumu uygun birde fıkra aklıma geliyor

Dönemin Amerika İngiltere ve Türkiye Başbakanları bir araya gelmiş ve toplantı sonunda başbakanın sorularını yanıtlıyorlarmış.
Gazeteci sormuş:
— Ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat sürebilir siz onlara ne kadar ödüyorsunuz?
Amerika başbakanı:
— Amerika da 4 kişilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yaşam sürebilir, biz onlara 6500 dolar ödüyoruz geri kalan 1500 doları ne yaparlar bilmiyorum.
İngiltere başbakanı:
— İngiltere de aynı aile 4000 pound ile rahat yaşar, biz 5000 veriyoruz 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz.
Türkiye Başbakanı:
— Türkiye de aynı ailenin açlık sınırı 800 TL dir. Biz onlara
300 TL veriyoruz geriye kalan 500 TL yi nereden buluyorlar bizde anlamış değiliz.