Hikayeler

Başlatan enderege, 13 Ocak 2013, 00:11:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

bu yıl ilk kez oy vercem (p) vermesemmi acep :PP (gyk)

silver

Alıntı yapılan: Dio - 30 Mayıs 2015, 11:12:11
bu yıl ilk kez oy vercem (p) vermesemmi acep :PP (gyk)
@hakanatik01 çok kızar sonra demedi demeyin :)

Coulers79

Nemrud'un yemişim ateşini diyen karınca, ninja Kanuni'ye ben hakkımı alırım diye malum olan karınca. :D

Dio

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Mayıs 2015, 21:39:33
Nemrud'un yemişim ateşini diyen karınca, ninja Kanuni'ye ben hakkımı alırım diye malum olan karınca. :D
o karınca neon olmasın :P

silver

Benimde aklıma gelmedi değil :D

hakanatik01

Verip vermemek sizin kararınız kızmam canım öyle şeye yarın öbür gün size sorduklarında verecek cevabınız olsun bir duruşunuz olumlu/olumsuz olsun diye düşünüyorum sadece yoksa isteyen vermesin Can Dündar'ın bir kitabı var mesela "Savaşta ne yaptın baba " diye bu tarz bir soru ile muhattap olacağınız da cevap verebilecekseniz zaten vermeyin oyunuzu :PP :D İlerde olumlu yada olumsuz konuşmaya hakkınızın olması mı iyidir susup oturmanız mı bunun kararına göre oy vermeye gideceksiniz.Bizim burda 118K ile milletvekili seçiyoruz zaten bir oy bile önemli :P

silver

Yukarıda söylediklerimiz ve yazdıklarımız şaka mahiyetinde zaten @hakanatik01 ;) :)

hakanatik01

Şakadan hiç hoşlanmam!! :P Çevremde 1-2 kişi bu tarz konuşmalar yapıyorda forumumuzda bu tarz düşünen varsa bir daha düşünsün oy konusunu diyeydi o hikaye nerdende nereye geldi ama hee, ayden (yvr) :)

Dio

bakalım unutmazsam giderim kullanmaya :P
yav bu oyumuzu satabilceğimiz bi site yokmu? bunun da ticareti yapılabilir aslında :DD

silver

Burada da kimse şakadan hoşlanmıyor nedense :PP