webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 29 Aralık 2015, 01:29:56
o zaman nasıl bir karar ve yol uygulanacaksa grupca hareket edelim umarız aksiliktir...

Burada benim iletişimim olduğu için ben arada kalıyorum.

Dediğim gibi kendi adıma aksilik olması gerekçesiyle zaten bekleyeceğim ama bu benim kararım.
İş buraya gelince, herkesin haberi olması gerekiyordu artık. Benim yüzümden herkesin beklemesi doğru değil.
Yani bekleyecek varsa da bu kendi kararı olmalı, onlar adına ben karar vermemeliyim diye paylaştım.

Ortak hareket etmek için önce konuyu kesinleştirmek lazım. Ben hala aksilik olabileceğini düşündüğüm için bir ortak karara dahil olamam.
Amacım sadece son durumu bilgilendirerek, kimse adına karar vermemekti. Paylaşımı bu yüzden yaptım :)

amateur15

Hoş olmayan durumlar var. Ben gerek duymamıştım daha önce ama şimdi konu gündeme gelince bir kez daha Paypal hesabını kontrol ettim ve o zaman grup için şahsa gönderdiğim para şu anda "worldrevshare" diye hiçbir fikrim olmayan bir alıcı tarafından alınmış görünüyor. Başka bu durumda olan var mı?

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 01:35:24
Burada benim iletişimim olduğu için ben arada kalıyorum.

Dediğim gibi kendi adıma aksilik olması gerekçesiyle zaten bekleyeceğim ama bu benim kararım.
İş buraya gelince, herkesin haberi olması gerekiyordu artık. Benim yüzümden herkesin beklemesi doğru değil.
Yani bekleyecek varsa da bu kendi kararı olmalı, onlar adına ben karar vermemeliyim diye paylaştım.

Ortak hareket etmek için önce konuyu kesinleştirmek lazım. Ben hala aksilik olabileceğini düşündüğüm için bir ortak karara dahil olamam.
Amacım sadece son durumu bilgilendirerek, kimse adına karar vermemekti. Paylaşımı bu yüzden yaptım :)

anladım üstad beklemedeyiz o zaman (spk)

@amateur15 benimde aynı

g...    a......

Alıcı
worldrevshare
+90 ...................5
[email protected]

şeklinde gönderim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: amateur15 - 29 Aralık 2015, 01:37:14
Hoş olmayan durumlar var. Ben gerek duymamıştım daha önce ama şimdi konu gündeme gelince bir kez daha Paypal hesabını kontrol ettim ve o zaman grup için şahsa gönderdiğim para şu anda "worldrevshare" diye hiçbir fikrim olmayan bir alıcı tarafından alınmış görünüyor. Başka bu durumda olan var mı?

Paypal gönderileri bu şekilde olmuş evet. Bu bilgi daha önce siteye yapılan ilk transferler sırasında, forumdan arkadaşlar tarafından tarafıma iletildi.
Bunun açıklaması olabileceği için arkadaşı zan altında bırakmak istemedim.
Bilmiyorum tabii ki yine de farklı düşünenler için bir açıklama yapmak isterse yapabilir.

amateur15

Ben de aksilik olduğunu düşünmek istiyorum ama benim gönderme tarihim Ağustos sonu, bu "worldrevshare" denilen sitenin sayfasına girince yazan "OFFICAL LAUNCH DATE 01.12.2015"? Nasıl ben gönderdikten sonra açılan ve hiç haberim olmayan site alıcı oluyor? Ayrıca bu gruptan sorumlu kişinin bu siteden aldıkları da konulmuş:

http://worldrevshare.com/top-30

Üzgünüm.

illisionist

bende de aynı şey var; worldrevshare  :m
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

amateur15

Şimdi baktığım kadarıyla, sitede HYIP kısmında "worldrevshare" başığı mevcut ve site adına yazan var görünüyor. Bence uygunsa yönetici olarak ElisaMcCline bu kişiye gönderilen paraların akıbetini sormalı ve eğer hiç bir şekilde sonuç alamazsak da topluca Paypal yetkisiz kullanıma başvurmalıyız ki gerçekten bir aksilik dışında durumlar varsa herkes sonucuna katlansın. Sadece görüştür.

illisionist

kimsenin günahını almak istemem ama burnuma kötü kötü kokular geliyor  (d) ben para gönderimi yaparken arkadaşıma aileme para gönderimi yapıyorum diye göndermiştim parayı, bu şekilde gönderilen paralara dispute açılabiliyor mu?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

letal

Alıntı yapılan: illisionist - 29 Aralık 2015, 02:01:35
kimsenin günahını almak istemem ama burnuma kötü kötü kokular geliyor  (d) ben para gönderimi yaparken arkadaşıma aileme para gönderimi yapıyorum diye göndermiştim parayı, bu şekilde gönderilen paralara dispute açılabiliyor mu?

bundan 3 4 ay once aliberk mıydı biseydi bir kullanıcı grup kurum dolandırıcılık yapmıstı grupca paypalla görüstüler ve paralarını iade aldılar. olmadı gönderimde bir telefon var orayı arayalım o da olmadı bir tarih belirleyelim iyi niyet göstergesi olarak sonra hep beraber paypaldan itiraz deneriz sonucta paypaldan olumlu sonuc alırsak problem olmaz olumsuz sonucta zaten grup kendini imha etmiş durumda :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 29 Aralık 2015, 02:05:51
bundan 3 4 ay once ata mıydı biseydi bir kullanıcı grup kurum dolandırıcılık yapmıstı grupca paypalla görüstüler ve paralarını iade aldılar. olmadı gönderimde bir telefon var orayı arayalım o da olmadı bir tarih belirleyelim iyi niyet göstergesi olarak sonra hep beraber paypaldan itiraz deneriz sonucta paypaldan olumlu sonuc alırsak problem olmaz olumsuz sonucta zaten grup kendini imha etmiş durumda :D

Ehehe Ata bu yazıyı görmesin :D