webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

merhaba arkadaslar oncelıkle herkesten anlayıs beklıyorum bı yere gıttıgım yok sızın 10 tl nız varsa onun 100 tl sı var bende  abı sende ks.bakma zaten......
ayrıca Trakya Unıversıtesı Tıp Fakultesı Onkoloji bolumundeyım yakın varsa Ozelden bılgı ıstesın gelıp baksın yalan solemıyorum korkmayın.
artı wt de baktımda hala para cekım ıslemı yok yapılmıyor beklenen karlarda yok suan  .....
bendekı parasına cok acıl ıhtıyacı olan varsada iade ederım bır sekılde 5-10 gun sonra .
kendınıze ıı bakın ks.bakmayın  :'( :'( :'(

aydyar13

Sitenin durumunu Emc den zaten haber aliriz, umarim sizden saglik konusunda guzel haberler alicaz. Acil sifalar dilerim.

ptcsite46

@sevdayagmu Geçmiş olsun kardeşim rabbim acil şifalar versin. Benim eşimde onkoloji hastası bilirim o zor dönemleri ama inş. atlatırsınız en kısa zamanda. Şu anki tedaviler ve teknoloji baya iyi karamsarlığa kapılmayın. Eğer para sıkıntısı varsa çekebiliyorsan da benimkini çek güle güle harca helali hoş olsun... Allah Hastamıza ve size sabır versin. Sıkıntı etmeyin Ben ne hastalar gördüm şu an dimdik ayaktalar. Hastamızın yanında üzüntünüzü de belli etmeyin. Tekrar geçmiş olsun diyorum

silver

Allah acil şifalar versin @sevdayagmu . Umarım en kısa sürede iyileşir.

sevdayagmu

Allah herkesten razı olsun tesekkurler arkadaslarrr....
sıteden hala para cekılmıyor sponsorumada sordum  hala haber yok dedı az once konusmusunuz dıger konuda ama suan beklemekten baska caremız yok ....herkese hayırlı geceler

oguzsurucu

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 06 Ekim 2015, 13:05:04
@sevdayagmu Geçmiş olsun kardeşim rabbim acil şifalar versin. Benim eşimde onkoloji hastası bilirim o zor dönemleri ama inş. atlatırsınız en kısa zamanda. Şu anki tedaviler ve teknoloji baya iyi karamsarlığa kapılmayın. Eğer para sıkıntısı varsa çekebiliyorsan da benimkini çek güle güle harca helali hoş olsun... Allah Hastamıza ve size sabır versin. Sıkıntı etmeyin Ben ne hastalar gördüm şu an dimdik ayaktalar. Hastamızın yanında üzüntünüzü de belli etmeyin. Tekrar geçmiş olsun diyorum

Hasta yataktayım reis aslında hlim yok ama sana ADAMSIN yazmak için girdim siteye.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 15 Ekim 2015, 13:18:53

Hasta yataktayım reis aslında hlim yok ama sana ADAMSIN yazmak için girdim siteye.

geçmiş olsun @oguzsurucu ,
Ne bu yahu, dökülüyor herkes. :(

bilalyuzugullu

letal

Gune guzel bir haber ile basladik haydi hayirlisi diyelim :)