PTCBox Kampanyaları (Birleştirilerek Genişletilmiş Versiyon)

Başlatan universitely76, 16 Şubat 2012, 18:17:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: regortaz - 06 Nisan 2012, 16:42:51
Ücretsiz üye olarak 0.2$ kazandıktan sonra 100$'lık custom upgrade yaptım, bilgileri birazdan yolluyorum universitely :)
Hm sen şimdi 0.1 de istersin  :P

Hayırlı olsun regortaz :) iade alabilmek için gerekli bilgileri Nouma'ya pm ile gönderin, görünce gerekeni yapacaktır  :y
Şu sıra imzasız'ım...

lovablegs

Ücretsiz üye olarak 0.2$ kazandıktan sonra 100$'lık custom upgrade yaptım, bilgileri birazdan yolluyorum universitely :)

upgraden hayırlı olsun regortaz  :)  ($) ($) (a)

universitely76

-ana konu güncellenmiştir-

gokovic (ID no şimdilik bilinmiyor) ve regortaz (100456); nouma arkadaşımızın listesine eklenmiştir.

Benim liste niye bu kadar az kaldı yahu, başımın kel olduğu görülüyor sanırsam  :g
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Gokovic id no 99571...

Kampanyaya yenı katılmak ısteyen arkadaşlar bıraz da Unıversıtely arkadaşımızın  refi olarak katılırlarsa daha adaletli olur.Sonuçta bu kampanya ıkımızın ortak fikri  ;)

universitely76

gokovic arkadaşımızın Id no girilmiştir.

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Nisan 2012, 18:38:15Kampanyaya yenı katılmak ısteyen arkadaşlar bıraz da Unıversıtely arkadaşımızın  refi olarak katılırlarsa daha adaletli olur.Sonuçta bu kampanya ıkımızın ortak fikri  ;)
Benim kastım aslında tam olarak bu değildi, listeleri girince dikkatimi çekti ve de yazmak istedim.
Var bir çekiciğin ki gelen seni istiyor  :D
Şu sıra imzasız'ım...

regortaz

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Nisan 2012, 18:30:23

upgraden hayırlı olsun regortaz  :) ($) ($) (a)

Teşekkürler, kazançlı olacak umarım :)

Alıntı yapılan: universitely76 - 06 Nisan 2012, 18:41:49
gokovic arkadaşımızın Id no girilmiştir.

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Nisan 2012, 18:38:15Kampanyaya yenı katılmak ısteyen arkadaşlar bıraz da Unıversıtely arkadaşımızın  refi olarak katılırlarsa daha adaletli olur.Sonuçta bu kampanya ıkımızın ortak fikri  ;)
Benim kastım aslında tam olarak bu değildi, listeleri girince dikkatimi çekti ve de yazmak istedim.
Var bir çekiciğin ki gelen seni istiyor  :D

Ben uzun süre standart kalırım diye düşünmüştüm bu yüzden nouma'nın kampanyası daha cazipti ancak kazanç grubunu duyunca upgrade yaptım  :g

nouma26

Moonisblack  40 $ , Regortaz 20.1 dolar gönderilmiştir.Arkadaşlarımıza hayırlı olsun.Bol kazançlar dilerim...

regortaz

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Nisan 2012, 00:04:02
Moonisblack  40 $ , Regortaz 20.1 dolar gönderilmiştir.Arkadaşlarımıza hayırlı olsun.Bol kazançlar dilerim...

teşekkürler hocam sorunsuz aldım ödemeyi :)

nouma26

Kampanyaya standart uye olarak katılan sterious --> 63082  id nolu arkadaşımıza tıkladıgı 800 adat reklam karşılıgı 2 dolar paypal adresine gönderilmiştir.

sterious