Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Adaş dogru demişsinde görmüştüm orayi bizim forumda hatta ender hoca ve elisa hoca bu saaten sonra ugrasılmaz orayla demişti.  ilk ve son ödemem yazmıs hatta.
bende ztn ptcbox a felan yatırım yaptınmı acıkcasi pek fazla ugrasmam vakitte ayırmam bukdr bu ara kısa bi dönem vaktım vardı ondan kurcalayım dedim. yoksa gerckten ugrasilmaz bu buxlarla 10 gun surmuyo patliyo bazisi açildigi gibi pert :)
Ben zaten hititten çok daha fazla kazanıyom lanet olasıca scam ptcler asjdhaskda (sinir) (sinir)

FilmsizKalma

Onların uğraşılmaz demesi şu..3. ödeme limiti yüksek olduğu için Ender hoca 3. ye kadar gidilmez dedi. Ona destek veren bizlerde..Ender hoca bıraktı diye bıraktık. Tek başımıza refsiz 5$ birikmeyeceği için uğraşılmaz dedik ve bıraktık.Ama sen burda kaç kişi iseniz onlar senin refin olacak.Bir kaç kişi daha bulursan götürebilirsin.İlk ödeme 2$ 2. ödeme 5$

gokovic

Tamam adaş bi inceleyim saolsın bilgi için.

gokovic

Sanırım yazdığım altta kaldığı için görmedi arkadaşlar tıklamaya devam ediyor.

"""Arkadaşlar Moneybuxx ta limite ulaştım herkese teşekkürler.
Ödeme talep ettim bakalım ödücekmi görücez.
Fakat ödese dahi günlük ultimate kazancı bile 0.04 e kadr düştü.
Ve belli scama dogru yol aldı gibii gözüküyor.
Bu yüzden benim siteye tıklamayın artık ben kendime yeni site bulana kadr..
Ben sizin sitelere tıklamaya dvm edeceğim.
Yalnız bu hep böyle olucak belli adamlar 10 gunde bir patliyor. Eğer bu sizler için surekli site değiştirmek ref grubunda sorun olucaksa gruptan çıkabilirim.
Çünkü bu hep böyle olucak. Herkese bol kazançlar."""

nouma26

Tamam Gökhan kızma tıklamıycam artık  :D

Forumu açmadan önce refi olduğum kişilerin sitelerinde tıkladım.Sonradan haber aldım napayım  :)

gokovic

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Şubat 2012, 11:11:33
Tamam Gökhan kızma tıklamıycam artık  :D

Forumu açmadan önce refi olduğum kişilerin sitelerinde tıkladım.Sonradan haber aldım napayım  :)
:):):) :g :g
Estagfrullah abi ne kızması :) :g
Ben gorunmedi diye dedim :)
Scamı batsın :) Hitit forever :)

gokovic

Arkadaşlar biraz karışıklık yarattgım için kusura bakmayın fakat ödeme aldığım için işler değişti. :)
pek ümidim yoktu kaznaçta dusunce bırakayım demişitm ama Martın 20 sine kdr Ultimate uyelik var belki 1 ödeme daha alaiblirm gibime geliyor.
Oyuzden Moneybuxx a devm ediyorum.
Ref gurubum tıklamaya devm ederse sevirim.
Tekrar kusura bakmayın..
Bol Kazançlar..

gokovic

Herkese İyi kazançlar arkadaşlar.
Paypalda ve Alertpayda biraz paralarım birikti. Kartım gelmedigi için henuz ptcbox a yatırım yapamdım ve onaysız PP adresim suan onu 1 hafta içinde halletcem ama bunun dşında da arayışta oldugum için şöyle birşey dusundum.
PPde 5$ AP de 3$ var birkaç gun içinde ufak bir iki ödeme daha alirim .bunları apde birleştirip yatırım şartı olan bi yere girmek istedim en azındna şimdlik 1 aylıkgına.
Araştirma yaparken ilk Legit gözüme çarptı ama bekeli kardşeimizle konustum ben ödeme alayım ondan sonra yap dedi.orasi bekleme de suan ödeme alirsa daha sonra orayasi içinde yapabilrim. Şimdki tercigim......  delightbux sitesi.  Premum aylık 6€ Elite 8€ Ultimate 11€ bu seçeneklerdn birine yoneleiblrim. bugun ödemede yapmış.
Şimdi demek istedigim ortalama 7 kişi ile ref değişimim var. Bu kişilerin hergun sitelrine tıklıyorum onlarda benim değişim yaptıgım sitelere.
Ben bu ref değişimi yaptigim butun kişileri bu siteyle değiştirmek istiyorum. Eğer herkes kabul ederse Ona göre yatirim yapicam.
Günlük Sadece 6 reklam tıklıcaklar Standart uyelere 6 reklam var.  :y

bekeli

@gokovic,

delightbux da aynı adminin sitesi.

Risk almak istemiyorsan bence bekle..

nouma26

Bana uyar kardesim.degisiklik yaparsan haber ver.