R4Bux İstatistikleri (Stats)

Başlatan enginn_, 19 Ağustos 2015, 12:58:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzsurucu

oguzsurucu

sevdayagmu

13/09/2015......370................979................2.64
14/09/2015......370................715................1.93  (d)
15/09/2015......470................1020...............2.17

hikayeci

hikayeci

Bu arada ben 2 gün evvel golden oldum sitedeki tek golden benim galiba. Ben golden olduktan sonra admin golden ın şartlarını tümüyle değiştirdi yanlış hesaplamışız ayağına . Senin golden ı da iptal edeyim paranı geri vereyim dedi kabul etmedim ama avg yi bir çekti nefesimi kesti resmen . Ben golden olurken ref getirisi tık başına 0.01 di 0.007 ye çekti . fiyatı da artırmış 6 aylık 249 dan 299 olmuş. Haberiniz ola benim avg 3 civarından direk 2.1 e indi. Beni yıldıracak galiba :( istatistikleri de atarım bu akşam .

oguzsurucu

rica ederim @hikayeci olmadı biraz takılırız sonra ticket atarız olmadı diss ;)

hikayeci

İş diskotek e kalmasın istiyorum hem çok şanssızım o konuda hiç galibiyetim yok 0 a karşı yeniyorlar beni :)  Forumda avg konusu açılmış zaten hemen sorumlu arkadas haftasonuı falan filan diye cevap vermiş düzelir1-2 güne demiş ya kısmet. Bu siteden çok umutluyum ya hadi bakalım . Neyse points contestte 1. liğe yerleşmişim  en kötü öbür ay oradan 20 dolar gelir :)

oguzsurucu

İnşallah hocam yalnız diskotekte nasıl galibiyetin yok anlamadım ben 12 de 12 kazanmışım.

hikayeci

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 16 Eylül 2015, 22:33:15
İnşallah hocam yalnız diskotekte nasıl galibiyetin yok anlamadım ben 12 de 12 kazanmışım.
Hocam özel ders veriyormusunuz  (spk)  .bundan 3 yıl evvel increasebux zamanında 2. sitesi bigtimebux a açmıştım yedirtmedi hain admin nelson. Neyseki öbür sitesinden yeteri kadar kardaydım çok koymadı. Bu arada warofclicks e bir 10 dolar kaptırdım hocam 2 dolar çekebildim daha da çekemedim refler falan tıklamıyor açsak kazanırmıyız acaba özelden konuşalım isterseniz burayı kirletmeden ?  Öneri ve görüşlerinizi özel mesaj ile bekliyorum iyi geceler.