Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

namrek

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Şubat 2012, 16:20:12
Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Şubat 2012, 15:45:37
Alıntı yapılan: namrek - 23 Şubat 2012, 15:22:50

2012/02/23 at 13:24   You've won an AdPrize.
The prize was: Ultimate  Membership.

Heh, geldi bak Filmsizkalma :D :D :D

Hehe Az sonra siteyide size bıracak zaten :D

:g :g :g

enderege

Sizler geçin dalganızı. 10 ayım var. Masrafı çıkartmazsam Fernando kendi düşünsün.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

namrek

Arkadaşlar neodaki 0.2 olan ücret ref ücreti 250 refe kadar. Peki buna direk reflerde dahil miydi acaba? Birde ben kiralık olan reflerin hepsinin süresini %30 indirimli olan 240 günlük uzatmayı ve arkasından gerektiği zaman recyle yapmayı düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: namrek - 27 Şubat 2012, 08:26:47
Arkadaşlar neodaki 0.2 olan ücret ref ücreti 250 refe kadar. Peki buna direk reflerde dahil miydi acaba? Birde ben kiralık olan reflerin hepsinin süresini %30 indirimli olan 240 günlük uzatmayı ve arkasından gerektiği zaman recyle yapmayı düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Direk refler dahil değil. Kiralık refler için sadece.... Direk refler ayrı sayılıyor.
Artık bir golden olarak daha iyi bir şansın yok maalesef. Max uzatma ve beğenmediklerini recycle. Autopay dfe kapalı olmalı.
Mümkün olduğunca ref salmamaya çalış. 0,04$ çok büyük bir kesinti oluyor adetli ref olursa bir de.

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2012, 15:02:18
Direk refler dahil değil. Kiralık refler için sadece.... Direk refler ayrı sayılıyor.
Artık bir golden olarak daha iyi bir şansın yok maalesef. Max uzatma ve beğenmediklerini recycle. Autopay dfe kapalı olmalı.
Mümkün olduğunca ref salmamaya çalış. 0,04$ çok büyük bir kesinti oluyor adetli ref olursa bir de.
autopay kapalı olmalı derken hocam niye kapalı dursunki

namrek

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2012, 15:02:18
Teşekkürler hocam. (a)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 27 Şubat 2012, 16:57:20
autopay kapalı olmalı derken hocam niye kapalı dursunki
90 gün ve üstü süre uzatması yapabilenler için zararlı olduğu için.
Ayrıca goldenlar için ek zararları daha var.

ata07

Adprize taktiği olan var mı :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 20 Mart 2012, 12:45:35
Adprize taktiği olan var mı :g

Bu bilginin paylaşıldığı konu hariç, heryerde sormuşsun galiba. Burada taktiği olanlar paylaştı.
http://www.gelirkapisi.com/neobux-uyeleri-ozel/neobux-hakkinda-onemli/

darkpower25