Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 21 Şubat 2012, 01:13:23
Ama nasıl olur ya. Ben kaç sattir girmeye çalışıyorum siteye kaç defa uğraştım hemen girip haber vermeliyim diye giremedim siteye :(.
Neyse sonuç olarak yingyang hocam mutlu haberi vermiş. Ayrıca bende onun refi olduğumu bilmiyordum, ayrı bir mutluluk yaşadım. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepiniz çok yardımcı oldunuz. Hadi size bir güzel haber daha vereyim; ilk reflerimi kiralamış bulunmaktayım (p).

Ayrıca bu akşam şunu anladım ki Fernando'nun sevgili bir üyesiyim daha ne yapsın. $2 daha verdi.
Herkese sonsuz saygılar sevgiler, teşekkürler...

Yingyang16 'nın  yolundan geçtiğiniz belli oluyor ;) O:-)

Tebrikler :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Şubat 2012, 02:16:25

Bursaya gelip pc nizi klavyenizi felan biraz sürelicem üzerime :D banada geçsin azıcık o yoldan diye :)

lovablegs

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Şubat 2012, 02:18:53

Bursaya gelip pc nizi klavyenizi felan biraz sürelicem üzerime :D banada geçsin azıcık o yoldan diye :)

Kargo ile mause göndereyim hemen  :D Neobux da bende boş yok hergün var bişey :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Şubat 2012, 02:24:15
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Şubat 2012, 02:18:53

Kargo ile mause göndereyim hemen  :D Neobux da bende boş yok hergün var bişey :D

Yok yok teşekkür ederim :) Ayrıcaa tü tütütüüü maşallahhhh

nouma26

Tekrar hayırlı ve geçmiş olsun  :)

ertunctezcan

namrek

ertunctezcan, ref alımı nasıldı rahat alabildin mi? Ben de 20$ yatırdım ve yarın 21 ve 22 ref alım saatlerim bakalık neler olacak. PP sıkıntılarını umarım bir daha yaşamazsınız. Ben de sanal kart kaydıyla yaptım.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: namrek - 21 Şubat 2012, 22:13:07
ertunctezcan, ref alımı nasıldı rahat alabildin mi? Ben de 20$ yatırdım ve yarın 21 ve 22 ref alım saatlerim bakalık neler olacak. PP sıkıntılarını umarım bir daha yaşamazsınız. Ben de sanal kart kaydıyla yaptım.
5dk önceye kurdum telefonumu :). İlk kez alıyorum ya heyecanlandım :P. Benim gece saat 1'di alma zamanım. Pek kalabalık bir saat değil ben alırken bütün hepsi açıktı. Zaten 100 tane aldım bende. Ancak senin saat diliminde bir yoğunluk olabilir. Son bir dk kala bence sayfayı hep yenile, ben öle yaptım mesela.

ElisaMcCline

Waaay, AdPrize taze goldenlarının muhabbeti de bir başka oluyor canım :g