PTCBox Stats (SCAM)

Başlatan enderege, 18 Şubat 2012, 02:39:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: captain06 - 04 Mart 2012, 16:21:23
Açıldıda reklamlardan eser yok.Pazar tatilindeler galiba  :g

Şimdi bi tane var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Herkese merhaba;

Belli zaman aralıklarında istatistiklerimi paylaşmaya çalışcam bu konuda..
Aslında amacım tamamen kara geçtikten sonra bunu yapmaktı ama aldığım ödeme miktarları arttıkça, yatırım noktasında merak eden/soran arkadaşlar oluyor..

Her sitede olduğu gibi bu site için de harcadığım her kuruşun hesabını tuttum diyebilirim. Yaklaşık olarak tüm masraflarım 710 dolar... Bu paranın 200 doları maksimum custom upg parası. Kalanı da bu zamana kadar yaptığım reklam masrafları.. Bu sitenin ilk üyelerinden biri (bu forumda) olarak, birçok konuda tek başıma ilerlemek zorunda kaldım (kampanyalardan faydalanamadık:) ).. Birçok farklı reklam yöntemleri denedim ve dolayısıyla para harcamak zorunda kaldım.. Ama genel olarak PTCBox, benim için çok güzel bir tecrübe oldu.. Ucuz-pahalı, etkin-gereksiz birçok reklam yöntemi hakkında bilgi sahibi oldum ve öğrendim.. Kısaca tecrübelerime çok daha fazlası bu site sayesinde geçen 2-3 ay zarfında eklendi diyebilirim. Hatta şu an değiceğini düşündüğüm bir site olsa, çok daha azını harcayarak uzun vadede güzel kazandıracak hesaplar yapabilirim artık.. (Ama şimdilik benim için böyle bir site yok)

Konuya dönersek, şu anda haftalık ortalama 30-35 dolar kazandıran bir hesabım var.. Yaklaşık (3 tier toplam olmak üzere)  2300 civarında refim var. Günlük ortalama 10 reklam bile yakalasam yukarda yazdığım kazancı genel olarak yakalayabiliyorum. Ara sıra gelen upg komisyonları da güzel süprizler oluyor benim için..

Daha önce de yazdığım gibi işin başında biraz mecburiyetten biraz öğrenmek amaçlı vs. reklam masraflarım fazla oldu. Dolayısıyla yaklaşık son 2 aydır reklam için kuruş harcamadım :( Tabi matrix sisteminin potansiyelini bildiğim için bu hesapladığım bir riskti ve şimdilik herşey planladığım gibi gidiyor diyebilirim.. İlerde kazancım arttıkça ve sitenin durumuna göre, şimdiye kadar öğrendiğim etkin (fiyat-performans) reklam yöntemlerini  uygulayarak, mevcut ref sayımı daha da arttırmayı düşünüyorum..

Eveet; bunlar da şu anki durumumun özeti;

Tabloda görüldüğü üzere, eğer bir süre daha böyle reklamsız gidersem t-2 kazancı t-1'i geçecek gibi gözüküyor :) Hedefim, bundan sonra gelecek net karımın bir kısmını reklam masraflarına ayırarak dengeli bir şekilde hesabımı sürdürmek.. (Yani bir süre daha sahalarda yokum :) :) )

Son olarak;

Yatırım:  ~ 710 dolar
Kazanç: ~ 640 dolar
Net Kazanç:  (-) ~ 70 dolar

gokovic

Valla Bilge hocam süper bence. Ayrıca tecrubelerinizi bizle paylaştiginiz için biz sizin yasadiginiz hatalara sizin sayenizde dusmemiş oluyoruz. Bunun için ayrıca teşekkür edeirm.
Ref sanıyınız inanilir gibi değil :)  :y Daha çok kazanmanız dileğiyle.
Bende çok memnunum siteden hiç reifm yok kendi tiklarımlada olsa şuan en iyi kazanç getiren site bencede.
Ayrica konuda belirtginiz gibi yatirim yapip kazanc saglayabilceigniz bir site bulursanız bende hazırda bekliyorum yatırım yapmak için.  :y (a)

bilge8408

Alıntı yapılan: gokovic - 22 Nisan 2012, 14:19:28
Valla Bilge hocam süper bence. Ayrıca tecrubelerinizi bizle paylaştiginiz için biz sizin yasadiginiz hatalara sizin sayenizde dusmemiş oluyoruz. Bunun için ayrıca teşekkür edeirm.
Ref sanıyınız inanilir gibi değil :)  :y Daha çok kazanmanız dileğiyle.
Bende çok memnunum siteden hiç reifm yok kendi tiklarımlada olsa şuan en iyi kazanç getiren site bencede.
Ayrica konuda belirtginiz gibi yatirim yapip kazanc saglayabilceigniz bir site bulursanız bende hazırda bekliyorum yatırım yapmak için.  :y (a)

Sağolun;
Tabi ki hepimizin amacı bu tarz sistemlere az-çok para kazanmaya çalışmak.. Hepimizin bu konuda belli tecrübeleri, başarıları-başarısızlıkları var... Ben kendi adıma para kazanma açısından bu site için halen "başarısız" gözüküyorum. Yani şimdi Ptcbox batarsa veya scam olursa para açısından zararda olcam. Ama öğrendiğim şeyler açısından kendi adıma çok ama çok karlı olduğumu düşünüyorum :) Bu verdiğim bilgilerde de, biraz da içinde bulunduğum bu ruh halinin etkisi  var..
İnşallah 2-3 hafta sonra "net kazanç" kısmını da yeşil gördüğünüzde, benim için herşey tamamlanmış olacak ve kendimi çok daha iyi hissedeceğim :)

lovablegs

çok güzel açıklamalar bilge gerçekten süper site çıktı burası sayende öğrendik burayı refsiz kendi kazancımda yetiyor bana inşallah yakında diğerleri gibi bizde yatırımımızı çıkarır kazanmaya başlarız....

FilmsizKalma

Şimdiden kar olarak gelecek $ larınız hayırlı olsun. İnşallah devamı gelir güzel statsların ;)

ata07

PTCBoxda ne gibi bir yatırım yaptınız zaten max üyelik 200$  ???

nouma26

Alıntı yapılan: ata07 - 27 Nisan 2012, 17:19:29
PTCBoxda ne gibi bir yatırım yaptınız zaten max üyelik 200$  ???

Reklam masraflarını kastediyor  Ata.200 dolarlıkta malum kazanmak için bol ref ve reklam gerekli  ;)

burakisik82

bilge hocam bıraz ketumsun anlasılan
bayaa reklam vermıssın meyvelerını de almıssın ama pek bisey paylasmamıssın
nerelerde ne kadarlık reklam verdın gerı donusu nasıl oldu gibi
bu arada hatırlamısken soyleyeyım sanırım bu clixsense de bır sıstem olusturmustunuz
bızları alt uye yapmıstınız  (acıklamalarında herkese alt uye verılecek demıstınız yanlıs hatırlamıyorsam)
bana sızın sıstemden tek bır ref gelmedı