TrafficMonsoon yatırımlarlarınızdan gelen ref gelirlerinin %50 si iade

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2015, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Reflerime yaptığım geri iade bilgisi ilk mesajda güncellenmiştir;

Şu ana kadar reflerime dağıttığım yatırım ref kazancı iadesi tutarı : 6963,10$  (hp)

ElisaMcCline

Reflerime yaptığım geri iade bilgisi ilk mesajda güncellenmiştir;

Şu ana kadar reflerime dağıttığım yatırım ref kazancı iadesi tutarı : 7023,10$  (hp)

maximilyanus

ben de refinim ama pek reklam çıkmıyo bazı günler iyi çıkıyo bazen tırt   :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: maximilyanus - 19 Ocak 2016, 19:33:23
ben de refinim ama pek reklam çıkmıyo bazı günler iyi çıkıyo bazen tırt   :)

Bu konu yatırımdan gelen ref gelirleri için :)
Herşey düzene oturursa, tıklama gelirlerini de iade için düşüncelerim var aslında.
Ama bu ref bilgisi içeren sayfalarla benim için tam bir eziyet.

#elisamccline (Paid) sponsored 563 members
Hadi gel de bu dandik sort yöntemleri olan, aradığını bulmak için 2 sayfayı çapraz sorgu yapman gereken listede adam ara :)
Ref az olsa gerek yok da, çok olunca bulmak için gerçekten uğraştırıyor.
Gelir tablosuyla, ref tablosunu çapraz sorguya almak gerekiyor her bir arama için :)

@maximilyanus , sen refimdin sanki. Şu konuya bakmadın mı ? ???
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-da-refim-olanlarin-dikkatine/

6il9in

563 DR he vay pek havalı olmuş :g

Şöyle bir ekran görüntüsü koysanızda hesabınızın şeklini bir görsek nasıl olur :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 20 Ocak 2016, 11:35:45
563 DR he vay pek havalı olmuş :g

Şöyle bir ekran görüntüsü koysanızda hesabınızın şeklini bir görsek nasıl olur :D
Niye la, inanmıyormusun ref sayısına :D

maximilyanus

@maximilyanus , sen refimdin sanki. Şu konuya bakmadın mı ? ???
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-da-refim-olanlarin-dikkatine/
[/quote]  baktım konuya da payza zaten sıkıntı neden ek harcama yapmam gerektiğini anlayamadım tabi hiç kullanmadım ben payzayı bi hesap açmışlğım var sadece.... ayrıca foruma hergün bakıyorum ptc sistemini  iyi ögrenmek için ama gün geçtikçe daha çok cahil oluyorum sanki bilmem gereken şeyler daha çokmus gibi :) oysa iyice kavrayıp sağlam bir giriş yapma düşüncem var ... Öğretmenim boş vaktim çok şu an olmasa da ileriye dönük yatırım düşüncem de var. ama  hangfi site hangi yöntem nasıl ne zaman bla bla bla... paypal hesabımda 10 $ var neobuxa atayım dedim paypaldan atamadım kredi kartından istiyo :) bu da yeni bi dünya :))

6il9in

Payzada TMS ek harcamayı sen yapmıyorsum Uplinen ElisaMcCline bu harcamayı size hibe ediyor :)

Cashout yapabilmeniz için :)

maximilyanus

Alıntı yapılan: blqn - 20 Ocak 2016, 20:45:39
Payzada TMS ek harcamayı sen yapmıyorsum Uplinen ElisaMcCline bu harcamayı size hibe ediyor :)

Cashout yapabilmeniz için :)
Ben payzada ek harcamanın dahi nereye nasıl yapıldığını bilmiyorum :)