GKideas (HQbux) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 07 Eylül 2015, 17:53:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ekim 2015, 10:22:25
Ne demek dispute kazanılsın kazanılmasın paralarınız iade edilecek.

Herkes riski göze alıp giriyor gruba.

@blqn yeni adetler çıkarma  (hydr) (zopa)

@bekeli , böyle bir cevap gelince, sanırım yazıda kaçırdığım birşey var diye yine okudum ama anlamadım  :-[
Benim orada anlamadığım bir nokta mı var diye sormak istedim;

Dispute kazanılsın kazanılmasın KASADAKİ para demiş @blqn yazıda . Yani kazanılırsa daha çok, kazanılmazsa da olduğu kadar diye düşündüm.
Elde olmayan geri dönmeyen bir paradan mı bahsediliyor burrada ?

Ben kendi adıma, "ne varsa göndereceğim, yeni grup kurmayalım, benden çıksın para" olarak anladım ???

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Ekim 2015, 14:29:57
@bekeli , böyle bir cevap gelince, sanırım yazıda kaçırdığım birşey var diye yine okudum ama anlamadım  :-[

Dispute kazanılsın kazanılmasın KASADAKİ para demiş @blqn yazıda . Yani kazanılırsa daha çok, kazanılmazsa da olduğu kadar diye düşündüm.

Ben kendi adıma, "ne varsa göndereceğim, yeni grup kurmayalım, benden çıksın para" olarak anladım ???

Hımm.
Ben yanlış anlamışım o zaman.
Bizim yanlış anlamamızı niye düzeltmedin sen bakim @blqn :D

Öyle uzun ve olumsuz bakış açısı ile yazmışki ben para geri dönmese de dağıtacağım gibi algılamışım.

Özür  :-[

6il9in

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ekim 2015, 14:36:10
Hımm.

Öyle uzun ve olumsuz bakış açısı ile yazmışki ben para geri dönmese de dağıtacağım gibi algılamışım.

Kazanılmayan parayı siz dağıttınız daha önceden ağa nın eli tutulur mu :)

Kasadaki demiştim eve kasada bakiyemiz olduğundan kazanırsak daha çok olacak :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ekim 2015, 14:36:10
Hımm.

Yanlış anlaşılabilir , özürlük bir durum yok bence de, @blqn , neden düzelmiyor bir de onu soralım bakalım evet :D
Niyeti bozuk demekki :D   (hydr)

Alıntı yapılan: blqn - 09 Ekim 2015, 14:39:40
Kazanılmayan parayı siz dağıttınız daha önceden ağa nın eli tutulur mu :)

Kasadaki demiştim eve kasada bakiyemiz olduğundan kazanırsak daha çok olacak :D

Ehehe  (dnsz) oldun ule :D

@bekeli , paraları sen dağıtıyormuşsun bak :PP

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Ekim 2015, 14:29:57

bende sizin gibi oyle bisey anlamadım elissa hocam ilk mesaje cevap veren kişi olarak üzüldüm de yani zararda karada ortagız diye girdik gruba öylede cıkarız grutan fazlasını kimsenin zarar etmesini istemeden ...

Simply61

Buraya göz attığım çok iyi olmuş bende ufak ufak çekim talebi vereyim sürekli rr kiralayıp süre uzatmaktan sıkıldım :/ Teşekkürler sayenizde bilgilendim :)

6il9in

Alıntı yapılan: Simply61 - 09 Ekim 2015, 23:46:33
Buraya göz attığım çok iyi olmuş bende ufak ufak çekim talebi vereyim sürekli rr kiralayıp süre uzatmaktan sıkıldım :/ Teşekkürler sayenizde bilgilendim :)

Rica ederiz :)

Bu tarz yatırım gruplarının kurulmasının sebebi de aslında siteyi daha hızlı bir şekilde test etmeği amaçlıyor :)

6il9in

Bu akşam saat 21:05 de cashout açılacak.

Admine ticket atacağım bakalım ne diyecek. Sonrasında cevabına göre de forumda konu açacağım. Hatta EMS de yazacağım :))

Hesap durumumuz :)

[spoiler][/spoiler]

6il9in

Admin çok sayıda spam Ticket alıyoruz diyor site formunda cevabende "5.3. Payments will be processed instant using Payza and within 7 days using Paypal." demiş başkalarına. Bende dicem 7 günde bile anında ödenmedi diye kalacak :D

Dispute açasımda var biraz beklemekte istiyorum belkide ödüyecektir :D

koray4316

ödememiz gelmiş heralde listede gözüküyoruz ama ? :D