Protypers (SCAM)

Başlatan PalekEmre, 19 Şubat 2012, 18:06:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

solinari

Ben de 2 gün önce çalışırken; 3-4 defa 5 dakikalık uzaklaştırıldım. Ama ban yemedim, sanırım zamana yayılmasıyla ilgili. Çok sık olunca ne yazık ki banlanmışsın. Bir de ben burdaki linkten üye oldum fakat MegaTypers'tayım bunu anlayamadım ben de(belki de forumdaki başka bir arkadaştan esinlenmişimdir) :D buraya yazmam ne kadar uygun olacak bilemiyorum ama, bu megatypers'a üye olmak istersen kod filan verebilirim, kayıt olurken giriyorsun. Ben aktif olarak kullandığım ve fazladan yardımları geri çeviremeyeceğimden ve bu başlıkta tanıtılmış olan siteden kalıcı ban yemiş olmandan ötürü bu teklifi yapıyorum, yoksa kirletmek istemezdim burayı :) Kayıt olmak istersen 1RKQ kodunu kullanabilirsin arkadaşım, kolay gelsin  ;)

intylerwetrust6

Alıntı yapılan: solinari - 10 Nisan 2012, 22:23:19
Ben de 2 gün önce çalışırken; 3-4 defa 5 dakikalık uzaklaştırıldım. Ama ban yemedim, sanırım zamana yayılmasıyla ilgili. Çok sık olunca ne yazık ki banlanmışsın. Bir de ben burdaki linkten üye oldum fakat MegaTypers'tayım bunu anlayamadım ben de(belki de forumdaki başka bir arkadaştan esinlenmişimdir) :D buraya yazmam ne kadar uygun olacak bilemiyorum ama, bu megatypers'a üye olmak istersen kod filan verebilirim, kayıt olurken giriyorsun. Ben aktif olarak kullandığım ve fazladan yardımları geri çeviremeyeceğimden ve bu başlıkta tanıtılmış olan siteden kalıcı ban yemiş olmandan ötürü bu teklifi yapıyorum, yoksa kirletmek istemezdim burayı :) Kayıt olmak istersen 1RKQ kodunu kullanabilirsin arkadaşım, kolay gelsin  ;)

megatypers ile protypers paralel çalışan siteler yani birine üyeysen diğerinde de üyesin mantığında, istediğin siteden giriş yapabiliyorsun bende megatypersı kullanıyodum.  :)

solinari

Aa evet bir yaşıma daha girdim sanırım  :D

ozdemiev

protypers'da 5 dolarım birikti. Pazartesi paypal hesabıma otomatik paranın geçmesi gerekiyordu ama hala bekliyorum. Ticket açtım, cevap bekliyorum ama sanki çok üfürükten bir sebepten ödememi iptal edeceklermiş gibi geliyor. Ödeme alırsam buradan bildiririm, yok alamazsam çok fazla güvenmeyin bu siteye derim.

solinari

Alıntı yapılan: ozdemiev - 11 Nisan 2012, 18:46:56
protypers'da 5 dolarım birikti. Pazartesi paypal hesabıma otomatik paranın geçmesi gerekiyordu ama hala bekliyorum. Ticket açtım, cevap bekliyorum ama sanki çok üfürükten bir sebepten ödememi iptal edeceklermiş gibi geliyor. Ödeme alırsam buradan bildiririm, yok alamazsam çok fazla güvenmeyin bu siteye derim.

Bir gün önce girilmiş kodlar için o hafta ödeme yapmıyor. Yani ödeme yapılan günden bir gün önce 3$ limitine ulaşamamışsanız belki ödeme bu yüzden yapılmamıştır.

ozdemiev

ödemem hala gelmedi, sanırım da gelmeyecek artık.

solinari

geçen hafta ben de alamadım, bu hafta da alabilecek miyim bilmiyorum  :(

ozdemiev

burakisik82

bu sitelerin amacını merak etmıyorum desem yalan olur
binlerce captcha girmenin esprisi ne olabilir ?? ve bunun karsılıgında para dagıttıklarına gore bu ısten para kazanıyorlar
ne olursa olsun bu ısın sonunda bır pıslık var gıbı gelıyor bana (belkı birini herhangi bir hesabını calıyorlar falan aklıma kotu seyler gelıyor)
sonucta ınternette kımse hayrına para dagıtmıyor :)

ElisaMcCline

Captcha çözerek login ya da register da olabilen botlar için database oluşturuyorlardır.