10 15 tane bilgisayarım var ptc ile nasıl bir yol izlerim ?

Başlatan eksi300, 14 Eylül 2015, 12:08:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uAdrogba11

hocam benimki sadece o arkadaşın durumu için söylediğim öneri ama site önericek olursam 15 hesap açmaya gerek yok 2 hesap açıp birincisine dokunmayıp ikinciyi ref yapıp yatırım yapmak ama 15 hesap açıcaksa ve yatırım yoksa traffic monsoon en iyi öneri

nicotine

TMS :m Hepsine 2000$ atarsın yan gelip yatarsın olmaz mı hocam :m

uAdrogba11

bence tms ile yatırımlı yürüyecekse 15 hesaba gerek yok 2 hesap olsun yeter birinden yatırım yapıp diğerinden de ref komisyonunu almak daha mantıklı değil arkadaşlar

eksi300

Benimde düşüncem o yönde zaten hocam 15 hesaptan yatırım yaparsam bilgisayar sayım 9 a düşebilir .) Tüm cevap veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekür ederim traffic moonson , neobux ,kinztraffix odaklı çalışmayı düşünüyorum. ilk yatırım olarak traficmoonson ve neobux düşünüyorum kısmet artık .)

nicotine

en düşük ve karlı yatırımlar CLIXSENSE ve TMS neobux biraz ugrastirir gibime geliyor :)

uAdrogba11

eksi300

uAdrogba11

traffic monsoon a yatırabilirsin risk seversen kinztraffic'i deniyebilirsin kinztraffic'i deniyeceksen @tayfunxl biraz bilgi alabilirsin

eksi300

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 14 Eylül 2015, 15:45:54
traffic monsoon a yatırabilirsin risk seversen kinztraffic'i deniyebilirsin kinztraffic'i deniyeceksen @tayfunxl biraz bilgi alabilirsin

tamamdır hocam ilginiz için çok teşekür ederim değerlendirmeye alacağım

6arti9

ben de tm de eşime refimle hesap actım
evde bağlantı yeniydi kendi hesabımı yeni bağlantıdan actıgımı zannetmiyorum.
ama hesap actıgım pcyi cepten baglayıp o şekilde tıklıyordum daha önce
aynı gün ref banlandı
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz