Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1 Numara !

Alıntı yapılan: qolddraqon - 22 Şubat 2016, 21:28:46
Hata fazla çıkmaya başladı exp limiti kaçki :D limite ulaşamayacaz ama hatrı sayılır yaptım baya

%67

messli

onlarin ben hele michell midir nedir bi dangalak admin var adam nuh diyor peygamber demiyor kaç defa ticket attim yok banamisin demiyor herifcioğlu açmiyor flaglari :@

capaxa

qolddraqon

Alıntı yapılan: messli - 22 Şubat 2016, 22:01:26
onlarin ben hele michell midir nedir bi dangalak admin var adam nuh diyor peygamber demiyor kaç defa ticket attim yok banamisin demiyor herifcioğlu açmiyor flaglari :@

Bende aynı şeye mağruz kaldım ama hesaba göre muamele yaptığını düşünüyorum ilk hesabımda 3 ay flaga cevap bekledim bi keresinde ama şuanki hesabımın başarı yüzdesi vede yapılan task sayısı fazla olduğu için daha 1 hafta olmadı flag yedim bi tane hemen otomatik dispute mesajını gönderi verdim bi gecede açıldı bence hesaba göre yapıyor seçiyorlar

Site geldi bu arada devam :D

capaxa

876862   
Help Us Verify Our News Story Extractions

Hadi durmak yok bunla devam :)
Link açıılıyor mu?
Başlık , tarih , kaynak aynı mı?

Bunları cevaplıyoruz sadece..

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 22 Şubat 2016, 22:56:05
876862   
Help Us Verify Our News Story Extractions

Hadi durmak yok bunla devam :)
Link açıılıyor mu?
Başlık , tarih , kaynak aynı mı?

Bunları cevaplıyoruz sadece..

Does the body provided ABOVE match the body on the website? Bunu nasıl bakıyoruz hocam hep yes felanmı bu secenek

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 22 Şubat 2016, 23:03:47
Does the body provided ABOVE match the body on the website? Bunu nasıl bakıyoruz hocam hep yes felanmı bu secenek

Ben hep yes diyorum , sadece 2 kere no dedim onda da bir makale değil de websitesini komple vermişti www.abc.com diye onda no dedim.

chngrlp

hepsine yes dedim %80 ile quizi gecti ama work complete dedi baska vermedi.