Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

883850   
Look At Advertisements And Judge Them.

exp  oldum ben gif yemiyo dikkat :D

capaxa

bende denedim gif i yemiyor bugün evet dikkat edin

qolddraqon

ref açıktı gene alarmın gazabına uğradım en az 30 look vardı 12 tane anca yetişti  (sns) 

messli  keşke önce birinde deneseymişin olurmuş direk hepsine yapıp riske ettiysen yazık olmuş 

messli

yok zati 1 tane gif cikti digeride saçma bi sebeble atti sd yaziyor giriyorum öle ibşey yok seancap diye bişey olucak miş dedi :D şaka gibi :D

messli

858682   
Verify And / Or Find Businesses' Websites (google) 1 (intl)

aşiri basit bi task çogunda zati şirketin web sitesi yok verilen linklere tikliyorsunuz şirketin web sitesi varmi yokmu onu buluyorsunuz o kadar 15 tanede sıkıldım ben :D

bu arada 5$ bonus ta geldi günü hayliyle kurtarmiş olduk :D önumuzdeki maçlara bakicaz inş :D

qolddraqon

Ya senin filan clixsense de ne işin var arkadaş :D

qolddraqon

Alıntı yapılan: messli - 10 Mart 2016, 14:16:17
858682   
Verify And / Or Find Businesses' Websites (google) 1 (intl)

aşiri basit bi task çogunda zati şirketin web sitesi yok verilen linklere tikliyorsunuz şirketin web sitesi varmi yokmu onu buluyorsunuz o kadar 15 tanede sıkıldım ben :D

bu arada 5$ bonus ta geldi günü hayliyle kurtarmiş olduk :D önumuzdeki maçlara bakicaz inş :D

bu taskta da bi 10 dolar yatıyor ama en sevmediğim tarzda tek tek açacaz :D ben 3. de sıkıldım ama durursa ara ara yapacam elitede 0,08

messli

mecburiyetten kullanıyoruz :) bu kullandim hesabi satin almiştim pp tanımli mecbur bunu kullaniyoruz işte :D

qolddraqon

883975   
Look At Advertisements And Judge Them.

Ad title :D

capaxa