Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bert

906050   Cell Phones & Smartphones- Simple Yes\No Task   Level 3 Contributors - Best   $0.06   60

"here" yazan linkleri tıklamak gerekiyor yoksa sayfayı geçemiyorsunuz, ancak tıklayıp hemen yukardan tekrar task sayfasına tıklayıp ebay sayfasına bakmadan yes veya no seçip geçiliyor, ben 40 saniyede gönderiyorum problem olmadı. submit dedikten sonra diğer sayfa yükleyene kadar yukarda açılmış olan 10 linki hemen kapatıyorum, bu şekilde aşırı hızlı oluyor.

Not : 14 sayfa yaptım sadece 2 kez "no" ya bastım, 100% ile devam ediyorum. Kullanılmış telefon, kırık dökük ne varsa yes diyorsunuz, no demeniz için sadece sarj aleti veya sim kartı gibi değişik eyler olması lazım. Yani eski tip cep telefonu ve yeni nesil tüm akıllı teller için "yes".

Toplam 17 verdi, accuracy de etkiliyor.

capaxa

905443   Aggressiveness And Harassment In Online Comments

31 tane verdi bana

902642   For Swedish Native Speakers: Rate Word Relatedness

Dünkü anlattığı kore taksı gibi bu da.

capaxa

904146   Transcribe The Surname/ Réécrire Le Nom (Dm/3/1)

Verilen resimdeki kelimeyi yazıyoruz.. Basit ve accuary etkiliyor

yusufla

sıfır lvl tasklar neden hiç gelmiyor. gelende yarım geliyor. onuda yapamıyoruz..

bert

Arkadaşlar bazen listede yapacak task azalıyor, bu rapor aratan taskları yapabilirsiniz çok basit. Bunlardan en az 2-3 tane oluyor listede her zaman.

906725   We Give You A Link And You Need To Spot A Correct Date   Level 1 Contributors - Good   $0.07   80

Şirketin çeyrek dönem - yarım dönem veya senelik raporunun tarihini bulmamızı istiyor. Zaten direk raporların olduğu sayfayı vermişler.
İlk linki tıklayıp bakıyoruz. Link ingilizce değilse o zaman ikinci linke tıklıyoruz bize çevrilmiş halini veriyor.

S1 demişse şirketin 6 aylık raporunu (ocak - haziran), S2 demişse 2. yarı dönemi istiyor (temmuz - aralık)

Q1 - çeyrek dönem (ocak - mart)
Q2 - nisan - haziran
Q3 - temmuz - eylül
Q4 - ekim - aralık

Örnek resimde 2016 Q1 yani ilk çeyrek raporunu soruyor. Çok basit bir task...

yusufla

arkadaşlar bi task bir sefer mi yapıyoruz yoksa arka arkaya fazla yapabiliyormuyuz.. yapıyorsak bunu nasıl yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.. :)

bert

Alıntı yapılan: yusufla - 10 Mayıs 2016, 12:07:29
arkadaşlar bi task bir sefer mi yapıyoruz yoksa arka arkaya fazla yapabiliyormuyuz.. yapıyorsak bunu nasıl yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.. :)

TA (Task Author) bir task içinde bir kişi tarafından kaç sayfa yapılmasına izin vermişse o taskı o kadar yapabilirsiniz. Mesela;

906730   Mining Location Look Up - Mining Atlas - Job 9 Higher Pay   Level 1 Contributors - Good   $0.06   86

En sonda 86 sayfa olduğu görünüyor, ama TA mesela "25" ayarı koyduysa bu tasktan 25 sayfa yapabilirsin demek. Bunun tam rakamını göremiyoruz.
Bazı tasklar 250 sayfa, bazısı 40-50 sayfa, bazısı 11-12 sayfa verirken, bazıları da sadece ilk sayfayı (quiz mode) yaptırıp bitebilir.

messli

903568   Tag Generic Auto Reviews   Level 3 Contributors - Best   $0.12   arada geliyo refleyin  hospital taskiyla ayni mantik :D

MSG

Eyv. messi, bert şu an yok hacı o görevlerden.

MSG

887711

Yenileyin bunu da yüksek ücretli polar sentiment görevi, facebook linki hariç link görürseniz, irrevelant - spam yapın, çoğu sorunun cevabı neutral zaten.