Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bert

915942   New Url Job_02b - Find Official Firm Websites For Lawyers Or Law ...   Level 3 Contributors - Best   6 cents   295

Verilen avukatlık şirketlerinin resmi internet sitelerini buluyoruz.

www.attorneysonline.com, www. listofattorneys.com, www. alllwyers.com gibi sitelerden gelen sonuçlar geçersiz, bunlara "no" diyoruz, eğer resmi web siteleri yoksa.

Google sonuçları :

Aranan site :

capaxa

chngrlp

11 tane yapabildim.artık neobuxda yapmaya başladım.

capaxa

chngrlp

arkadaşlar bir task buldum sallamasyon yaptım 5 tane yüzde yüzle bitiridim.14 taneymiş galiba biraz hızlı yaptım.deneyin sizde yaparsınız belki.

917096   What's The Stronger Reason? task bu.

5 tane soru var 1 taskta ilkine claim A ile başlıyanı - sonra  claim B olanikincisini- 3 cüsüne claim Aile başlıyanı gene - 4 cüsüne Claim B ile başlıyan ikincisini gene -
sonuncu 5 inci tsskıda claim A claim B equal olan sonuncu şıkkı seçin.
yani
claim A
claim B ....
claim A ...
claim B...
claim A claim B equal.
süre sınırı var galiba yavas yaparsanız daha fazla verebilir.ben hızlı yaptım 5 tane verdi.neobuxta da 4 cent veriyor bu arada.

capaxa

capaxa

Level 0 lar için Türkçe ve level etkileyen task geldi
916452   Sakıncalı Yetişkin İçeriğe Sahip Türk Web Sitelerinin Doğrulama -...

Verilen siteler +18 ise yes , dğeilse no , açılmıyorsa  Mevcut değil web sitesi diyoruza

ates197808

bu rf kazancını clixseye yada neo ya yönlendirebılıyozmu

capaxa

Alıntı yapılan: ates197808 - 09 Haziran 2016, 13:24:44
bu rf kazancını clixseye yada neo ya yönlendirebılıyozmu

Hayır ilk hangi siteden yaptıysanız oraya gelir sadece.. Contributor id ile alakalı bir durum..

capaxa

918756   Test Applications For Rainforest Qa

Rainforest taskı herkese açıldı tekrar.. Tıklayın submıtleyin.. Sonra bildirimlerine mesaj gelecek , orda yazan linki aktifleştirip rf hesabı oluşturun.. daha sonra chrome eklentisini kurup rf tasklarını yapmaya başlayın sizde.