Her tıkı para

Başlatan enderege, 19 Şubat 2012, 23:59:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Şubat 2012, 18:49:32
Tebrikler nouma :)
Tutmaya devam ederse biz de başlarız yahu :)

Teşekkürler hocam. vaktiniz varsa bence uğraşın.Üyeliğimden bu yana clixgrid den toplam 3.60 $ kazanmışım.Bence fena değil  ;)

Teşekkürler Bekeli  :)

FilmsizKalma

Hayırlı olsun hocam :) ben taktik işi olduğuna inanmıyorum ya :) şans lazım şans:) 0.50 nin nokta ile 0 ı atılmıştından görmek isteriz sizden :D

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Şubat 2012, 18:54:54
Hayırlı olsun hocam :) ben taktik işi olduğuna inanmıyorum ya :) şans lazım şans:) 0.50 nin nokta ile 0 ı atılmıştından görmek isteriz sizden :D

Aynen bence de taktik değil ama bizimki his sanırım.Bize öyle geliyor bazen.Ben de yuksek miktar isterim ama böyle ufak tefek arada da olsa gelse fena olmaz  :D.
Umarım sizlere daha fazlası çıkar  ;) Teşekkürler

yingyang16

nouma26

Teşekkürler Yingyang hocam  :)

enderege

Nouma tebrikler. Bencede başlamayanlar, bırakanlar başlasın. ve bence atıyorum her 1000. kişiye 0.10$, 2500. kişiye 0.25$... veriyor gibi geliyor. Ve şu ana kadar 5.00$ ı alan 2-3 Türk gördüm. Herhalde Türkiyeye bi kastımı var diye düşünüyordum ama sizler tıklamıyormuşsunuz ondanmış. Elisa ile yingyang bi tıklamaya başlasın. Admin clixgrid uygulamasını kaldırmazsa ne olayım... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Clixgrid mantığını çok iyi bilmiyorum ama verilen ödüller kişiye değil reklama bağlı. Yani ne kadar çok kullanıcı reklam verirse (clixgrid'de verilen reklamlar) o kadar fazla ödül oluyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 21 Şubat 2012, 20:09:35
Nouma tebrikler. Bencede başlamayanlar, bırakanlar başlasın. ve bence atıyorum her 1000. kişiye 0.10$, 2500. kişiye 0.25$... veriyor gibi geliyor. Ve şu ana kadar 5.00$ ı alan 2-3 Türk gördüm. Herhalde Türkiyeye bi kastımı var diye düşünüyordum ama sizler tıklamıyormuşsunuz ondanmış. Elisa ile yingyang bi tıklamaya başlasın. Admin clixgrid uygulamasını kaldırmazsa ne olayım... :D
Biz de tıkladık uzun süre merak etme.. Sonra biz clixgrid i kaldırdık :g ....
o kadar zaman, her gün 50 tık.. ulan 0,10$ da mı çıkmaz yahu :D
Olmayınca olmuyor demekki :)

nouma26

Teşekkürler Ender hocam...

arshi

Henüz 5.hakkımda $2.5 çıkınca aha dedim 5-10 alıcaz galiba ama nafile.. Comboyu anca enderege hocam yapabiliyor herhalde ben beceremedim :D