TrafficMonsoon Yatırım Grubu V2

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2015, 03:54:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hiçbir detay yazmayayım bakalım, gelen çıkacak mı :D

Yaa konuyu söz verdim diye bu gece ve kısıtlı bir zamanda açtım, içeriği parça parça dolduracağım arkadaşlar :)
Kabaca bilinmesi gerekenler için birkaç not gireyim sadece: (soracağınız varsa sorun ama ;) )

Yatırım, araya bayram haftası gireceği için, bayramdan sonraki hafta başlatılacak. bu dönemde katılımcılar ve miktarları belirlemeye çalışalım.
Katılacak arkadaşlar mümkünse miktar belirtmeye çalışırsa sevinirim. Ben eksik çıkarsa tamamlarım mahiyetinde, net bir rakam yazmadım.

1 hisse = 1 paket = 52.34$ = 164 TL (yaklaşık PP kuru ile
Yatırımlarınız Banka EFT/Havale yoluyla alınacak.

Öngörülen minimum yatırım miktarı 2000$ civarı. (+/- 250$). Üst limit şimdilik yok. (Tamamlandı)
Ortalama yatırım geri dönüş süresi (%100 ROI) 3.5 ay gibi düşünebilirsiniz.
3.5 ay sonrasında aylık kazanç, (site ayakta kaldığı ve şartları değiştirmediği sürece) ilk yatırım miktarınızın ortalama %13 ü civarında olacaktır.[/b][/color]

Rastgele :)

Katılımcılar:
01- Elisamccline     20 hisse (ok)
02- Nicotine             5 hisse (ok)
03- Blqn                   5 hisse (ok)
04- Letal                  8 hisse (ok)
05- Volkanaydınlı     6 hisse (ok)
06- Strenergy          2 hisse (ok)
07- bilalyuzugullu  10 hisse (ok)
08- varidat             20 hisse (ok)
19- Neutron             5 hisse (ok)
10- 4ne1ka              2 hisse (ok)
11- Ufuko                 5 hisse (ok)
12- İovanovic           4 hisse (ok)
13- yasin0676          5 hisse (ok)
14- 6arti9                 1 hisse (ok)
15- D.Hehimi          40 hisse (ok)
16- Peaceriver         7 hisse (ok)
17- İkose                 1 hisse (ok)

Toplam: 146 Paket = 146 Hisse

Yatırım Tarihi: 02.10.2015

Güncel yatırım durumu:
[spoiler]
146 Hisse = 7.641,64$ = 23.944TL (ok)
1 hisse = 52,34$ = 164 TL olarak hesaplanmıştır. Yatırım zamanına göre $ miktarı ile TL karşılığı arasında farklar oluşabilir

Yatırılan: 7641,64$
Çekilen: 6941,88$
ROI : %90,84 - 24.02.2016

[/spoiler]

Notlar, kalabalık oluşturmaması için spoiler içine alınmıştır:

[spoiler]NOT :
Onaylanmamış yatırımlar KIRMIZI ile,
Kesinleşmiş yatırım miktarları YEŞİL ile ,
Henüz son rakam kesinleşmemiş yatırım miktarları MAVİ ile belirtilmiştir.

NOT 1 :
Bütün rakamlar ortalamadır: (eldeki yatırımlardan  yola çıkarak hesaplanmıştır)
3.5 ayda, yatırım geri alınıyor. Sonrasında her ay, yatırımınızın %13 ü gibi bir oranda kâr geliyor.
Bu rakama, gruba yapılacak upline gelir iadesi ile ulaşıyoruz.

Örnek:
1000$ lık yatırım ile, ortalama 3.5 ay sonra 1000$ ınızı geri alıp, sonrasında aylık 130$ net geliriniz oluyor.
50$ lık yatırım ile, ortalama 3.5 ay sonra 50$ ınızı geri alıp, sonrasında aylık 6,5$ net geliriniz oluyor.

NOT 2 :
Yatırımlar Banka Havale/EFT yoluyla alınacaktır.
Bir hafta sonrasına ait kur bilgisini bugünden bilemediğimiz için şu anda net TL rakamı veremiyoruz.
yatırım günleri kesinleştiğinde net kur ve rakam bilgileri verilecektir.

NOT 3 :
1 hisse = 1 paket =52.34$ (talep günü PP nin kredi kartımıza uyguladığı kurla çarpılarak TL rakamı belirlenecek).
[/spoiler]

nicotine

min 100 $ diyelim şimdilik   :m   (Belirttiğim Rakam yatırım yapılana kadar artabilir. Bu konuda umarım sorun olmaz @ElisaMcCline  üstadım )

nicotine

üstadım Grup için düşünülen katılımcı miktarında herhangi bir sınırlama var mıdır yoksa kaç kişi katılmak isterse ona göre mi grubu şekillendireceksiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nicotine - 18 Eylül 2015, 04:04:27
üstadım Grup için düşünülen katılımcı miktarında herhangi bir sınırlama var mıdır yoksa kaç kişi katılmak isterse ona göre mi grubu şekillendireceksiniz.

Zor soru :)
Şimdilik kişi ve üst limit konusunda sınır yok. Evet hep konuşuluyor ama iş hadi denildiğinde ne olacak onu da görmek istedim :)
Ama tercihimiz az kişiyle çok yatırım olur tabii ki. Hatta forumda yakın görüşenler, ortak tek kişi gibi bile girebilirler.

Para toplama ve dağıtma işi cidden sıkıntı oluyor bizim forumda. Hatta toplarken yine kolay da, dağıtırken adamlara zorla para gönderiyoruz :m

nicotine

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Eylül 2015, 04:28:36
Zor soru :)
Şimdilik kişi ve üst limit konusunda sınır yok. Evet hep konuşuluyor ama iş hadi denildiğinde ne olacak onu da görmek istedim :)
Ama tercihimiz az kişiyle çok yatırım olur tabii ki. Hatta forumda yakın görüşenler, ortak tek kişi gibi bile girebilirler.

Para toplama ve dağıtma işi cidden sıkıntı oluyor bizim forumda. Hatta toplarken yine kolay da, dağıtırken adamlara zorla para gönderiyoruz :m

iZorla para dağıtmak dışarıda bir yerde bunu söylesek yaw de get dalga gecme derler :m 

ewet üstadım en azından dağıtım işlemini arkadaşlar kendi aralarında yaparak ta pek tabi rahatlıkla halledebilirler. ama bu noktada paypal sorunu ortaya çıkmaz mı ? Rakamları göz önüne aldığımızda Paypal ile ödeme konusunda sorun yaşama ihtimalimiz bulunabilir mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nicotine - 18 Eylül 2015, 04:53:40
Zorla para dağıtmak dışarıda bir yerde bunu söylesek yaw de get dalga gecme derler :m 

Yerse :P Burası bizim forum :D
@bilgin ve @ufuko , bu konudaki en mağdurlarımız sanırım :)

Alıntı yapılan: nicotine - 18 Eylül 2015, 04:53:40
ewet üstadım en azından dağıtım işlemini arkadaşlar kendi aralarında yaparak ta pek tabi rahatlıkla halledebilirler. ama bu noktada paypal sorunu ortaya çıkmaz mı ? Rakamları göz önüne aldığımızda Paypal ile ödeme konusunda sorun yaşama ihtimalimiz bulunabilir mi ?

Bismillah yahu :D Daha 2 kişiyiz :D Durumu bir görelim önce ;)

6il9in

Sevgili kırmızı hayırlı olsun :)

Benimsetmeler hep eski üyeye gidiyor :D

Şu ismi alacam yada şimdikini değiştirelim pm atıyorum :)

$50.00 diyeyim ben üstüne bakarız artık.

FED toplantısından sonra dolar 2.98 e geriledi şimdi yine 3.01 olmuş ciddi tırmanabilir :D

letal

200 dolar +1 yazalim beni hocam bayram sonrasina kadar bu miktari arttirabilirim
Yalniz birsey sormak istiyorum 3.5 ay sonra yuzde 100 geri alacaz ve grup sonlanacak mi ?
Bir soru daha 3.5 ay icinde ilk yatirimin uzerine 200 100 biseyler ekleyerek hissee buyutme sansimiz var mi?

6il9in

3,5 ay sonra verdiğini almış olacak gurup devam edecektir :)

Sonradan Para eklemende sıkıntı olmuyor letal ama bunun iadesinde hesaplaması zor oluyor. Kırmızıyı çok uğraştırma :D yaşlandı artık :)