Hobileriniz & Hayalleriniz

Başlatan enderege, 20 Şubat 2012, 01:55:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

Alıntı yapılan: ufuko - 27 Ocak 2015, 10:39:00
Kendimi bir kruvaziyer gemiye atabilirsem hayallerde gerçekleşir herhalde  :P
Aylarca gemidesin para harcayacak bir yer yok sonra sefasını sür  :))
:DD :DD hocam insanın parası olmayıncada harcamıyor biliyormusunuz siz bana verin parayı ben saklarım size sonra veririm :D

Coulers79

Yar Bery, Neo, CS ve Quiz'e 10 aktif ref medet. 

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Şubat 2015, 18:11:49
Yar Bery, Neo, CS ve Quiz'e 10 aktif ref medet. 

bu bir hayal değil ütopya... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sametseven

Tüm hayallerim birkaç yıllık düşüncelerimle oluştu ;)
Bir evim olsun güneş panelleriyle veya nükleer,rüzgar gibi enerjiyle elektriğine ve doğalgazına para vermeyeyim.
Bir arabam olsun aynı şekilde ( suyla da çalışabilir :P )
Ama en büyük hayalim burada: [spoiler]çarşaflı ve peçeli, islamı ve dinimizi hakkıyla yaşayan, bana da yaşatacak bir hanımla evlenmek, çoluk çocuğa karışmak ve en azından beraber umreye gitmek istiyorum.[/spoiler]

hakanatik01

Suudi Arabistanda hayallerin gerçek olabilir :) Doğrumudur bilmiyorum elektrik v.s. para ödenmiyormuş :P ) Çinde olabilir bak ordada tek çocuklu ailelere güzellikler varmış , araba v.s. gibi :P bu hayalin kısmen olmaycağı tek yer bizim Ülkemiz bedava elektrik yapsalar bizimkiler vergisiyle anlamayız bedava olduğunu haberlerde söyledi bugün haksız 35milyar alınmış ama geri ödeyemezlermiş durumları yokmuşmuş :PP

sametseven

[spoiler]http://www.haber3.com/bu-ilcede-hayat-bedava-haberi-1679624h.htm[/spoiler] (gyk) başkanı halen aynı olması lazım :D

hakanatik01

2012 deymiş ama yahu ya öyle değilse :P yoksa süpermiş ,Bursa merkezede yakınsa bende gelirim :D

Damonizm

Tek hayalim şu Asartin Vulcana sahip olmak :D

abcb

Coulers79

Rüyamda nur yüzlü kırmızıyı görüp, (d) şanslı sayıları söylemesini hayal ediyorum. :D Veya 2 PTC'lik bir büro açsa da olur. ($)