Web sitesi yapımı

Başlatan Mesen, 03 Haziran 2011, 08:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Biri banada yardımcı olur mu webnode.com sitesinde bir site açmak istiyorum yalnız sadece banner reklamlarının olduğu bir ana sayfası olsunnistiyorum burda bi arkadaş blogcuda yapmıştı ben başka sitede bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa bi tarif ederse sevinirim

6arti9

izin vermiyor digerleri kısmından kod yerleştir tıklayıp açılan kısma html kod yazdım genede olmadı :D

ama içerik ekleyip banner resim ve üzerine link tanıtıp yapabilirsin.  [spoiler]http://6arti9.webnode.com.tr/ gibi
[/spoiler]
Alıntı yapılan: Futurenet - 19 Nisan 2016, 12:09:34
Biri banada yardımcı olur mu webnode.com sitesinde bir site açmak istiyorum yalnız sadece banner reklamlarının olduğu bir ana sayfası olsunnistiyorum burda bi arkadaş blogcuda yapmıştı ben başka sitede bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa bi tarif ederse sevinirim
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Futurenet

Arkadaşlar bu tarz bi site oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapıyorsunuz  ben de öğrenmek istiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?

Futurenet

Resimleri küçük çıkmış arkadaşlar sordum şey web sitesini nasıl bu hale getirebilirim bilen kimse yokmu ki

Futurenet

Aşağıdaki resim küçük olmuş arkadaşlar şöyle bir site nasıl yapılır?

Faucetman

Merhaba arkadaşlar  [spoiler]http://acikfutbol.com[/spoiler] gibi site yapmak istiyorum.Bu işler nasıl olur? Siteyi başkasına yaptırdım diyelim devamli maçları eklemek falan bunlar basit şeylermi?kendim yapabilirmiyim?Böyle sitenin yapılması için ne kadar para laxım?Genel bilgi verirseniz sevinirim

Futurenet

Bu tarafa bakan kimse yok sanırım  *)

ElisaMcCline

Forumda pek webmaster yok :)
Genelde web konularında, sadece kendi  kişisel işlerini yapan arkadaşlar var.

Nadiren anlayan çıkıyor :)

sevdayagmu

faucet sıtesı yapcam sevabına :D yardım etcek var mı anlayan bırısı  :'(

Futurenet

Aslında ne yazıpta bulacağımı bilsem araştıra araştıra yaparım tek başıma fakat benim düşüncem sitenin htlm kısmı yada her ne ise onu silip yeni baştan yapıyorlar gibi geliyor bana @ElisaMcCline  araya araya bulacağım ben