Web sitesi yapımı

Başlatan Mesen, 03 Haziran 2011, 08:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f1b0n4cc1

ben site kurulum adımlarını anlattım ama şu aşamada kullanıcılara açık değil , amazon tanıtımını yazıyorum , o bitmek üzere , sonra affiliate marketing konusu herkese açık olacak  , kısa  , öz ve faydalı bilgiler mevcut

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 17 Mayıs 2013, 23:39:53
Selamlar arkadaslar.
Yaklasik 2 yildir kendime ait bir sirketim var. Daha once bir kac tane bilgisayar muh. ile gorusmeme ragmen bir turlu site kurmak nasip olmadi. Sozum meclisten disari bu bilgisayar muh. hepsimi uc kagitci olur arkadas :)
Artik siteyi kendim kurmak istiyorum. Bununla ilgili bilgisi olan ve benimle paylasmak isteyen var mi:)
Sirket hakkinda kisaca bilgi vermek gerekirse makine muh. olmamla birlikte agirlikli olarak mekanik tesisat isleri ve insaat onarim isleri yapmaktayiz.
Simdiden herkese tskler

Ehehe,
Web sitesi için Bilgisayar mühendisi :) hmm :D iyiymiş :D
Hala yapılamamış olmasına şaşmamalı :))

Anladığım kadarıyla, kurumsal bir siteden bahsediyorsun. Bazı sorunların olabilir.

Pm attım :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: moonisblack - 18 Mayıs 2013, 00:18:40
wix.com u inceleyin
kullanımı kolaydır
template leride güzeldir
bende burayı çok seviyorum çok basit sürükle bırak v.s. kolayca yapabilirsiniz fiyatlarıda öyle uçuk değil :)

ptconur

arkadaşlar herkese tşk ederim.
wix.com u inceliyorum güzele benziyor.

şimdilik elisanın bir kaç uyarısı var onları araştırıp ona göre sizden destek isticem.

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Mayıs 2013, 00:26:06
Şirket için şirketinizin adıyla domain falan aldınız mı? yoksa herşey bedavamı olsun diyorsunuz,belli bir bütçe ayrıldımı onuda yazarsanız ona göre yönlendirmeler daha yararlı olabilir,onları hallettinizmi etraf zaten temadan ve scripten  geçilmiyor alır birini dreamwearla falan uyarlarsınız :)

şirket adına domain vs hiçbir şey almadım :)

iyisi olsun bedava olsun mantıgı güzel mantık :)

hakanatik01

O zaman wix kesnlikle :) bedava ,Çok güzel porfesyonlece hazırlanmış sayfalar :) bu wix2e üye olurken şirketin adıyla olun site adlarını ona göre alıyor;
örnek ptconur derseniz; siteniz ptconur.wix.com gibi olucak ;) son derece profesyonelce temalar var durun bir tane yapam yapoamsıda basit sürükle bırak v.s. pekçok basitçe kullanlan mantık :)uygulanabiliyor :)

Edit:ahanda yaptım :)
http://hakanatik01.wix.com/ptconur

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Mayıs 2013, 13:15:36

Süper olmuş Hakan  :) :y

Telefon numarasını aradım ama açan olmadı  (d) :D
1800-000-0000 :))

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Mayıs 2013, 13:15:36
O zaman wix kesnlikle :) bedava ,Çok güzel porfesyonlece hazırlanmış sayfalar :) bu wix2e üye olurken şirketin adıyla olun site adlarını ona göre alıyor;
örnek ptconur derseniz; siteniz ptconur.wix.com gibi olucak ;) son derece profesyonelce temalar var durun bir tane yapam yapoamsıda basit sürükle bırak v.s. pekçok basitçe kullanlan mantık :)uygulanabiliyor :)

kardeş çok teşekkür ederim yardımların için
site güzel olmuş :)

Alıntı yapılan: abcb - 18 Mayıs 2013, 14:06:50
Süper olmuş Hakan  :) :y

Telefon numarasını aradım ama açan olmadı  (d) :D
1800-000-0000 :))

modum yanlış yazmış telefon numarasını
1800-000-0001 olacaktı :)

abcb

Hah yaa şimdi oldu  :g
PTCONUR arayın bizi arayalım sizi :))

Çaldırıp kapatıyorum sen beni ararsın :))

hakanatik01

Bilinmeyen bir numaradan çağrı gelip duruyordu sen miydin o? bende numarayı tanımıyorum diye açmadım he? Çalışanlarımızda öğle tatilinde bizim öğle tatili baya bir uzun bildiğin tatil kıvamında oluyor o yüzden
"Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,lütfen daha sonra tekrar deneyiniz";dırnınıını drınının drınındınrnını[arka plandan haifif bir fon müziği gelir]