Web sitesi yapımı

Başlatan Mesen, 03 Haziran 2011, 08:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D.Hekimi

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2015, 17:48:51
Eline sağlık Dio :y

Peki tekrar değiştirmek istersen ? ???
Rengi beğenmezsen, sıkılırsan, lens çıkartır gibi eskiye dönmek istersen ? ???
O sabit kalıyor hocam.
Yanı bu yolun donusu yok abi malesef :)

Dio

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 30 Ocak 2015, 16:41:06
anladım hocam dıo bıraz yardım etmıs saolsun.ama baya karısık senın dedıgın gıbı bıraz emeklıyecegız buralarda :)
kurcalayalım bırseyler yapmaya calısacagım artık.
olsun hocam bu kadar destekde yeter :) kımseyı işinden gucunden etmeye hakkımız yok.hocam cok tşkler..yonetım panelını kurcaladım bıraz.yazdıgın yazıları fılan gordum.
bırkac ornek yazıda ben yazacagım.
bu panelden bıraz yol alalım.ne ogrenırsek o kardır bana :)
takıldıgımız bır yer olursa paslasırız yıne :)
siteye girerken veritabanı hatası verebilir. beleş host böyle sorunlar olabilir. boş bi zamanımda daha iyi bi host bulup onu veririm sorun yaşamaman adına.  ;)
bu arada lise son öğrencisiyim. sınava hazırlanıyorum. kendime sınırlama getirdim. bilgisayara hergün 1-2 saat oturuyorum. bu süre zarfında elimden geldiği kadar yardım ederim abi sana. sorun olmaz.  :D

Dio

abi ilk verdiğim host biraz dandik. başka bi site daha açtım. gerçi bu da dandik ama. beleş işte.  :D
daha güzel bi tema buldum. sevmezsen yönetim panelinden istediğin kadar temayı kurup deneyebilirsin. 40-50 tane temayı rahat kaldırır host heralde. önceki verdiğimle aynı sistem. kullanıcı adını falan özelden atıyorum.   ;)

Dio

abi özel mesaj atamadım. gelen kutun dolu muymuş neymiş. gelen kutunda bir iki mesaj sil ben sana atarım mesaj  (hp)

şimdi kalkıyorum pc başından. tekrar oturduğumda atarım İnşallah.

D.Hekimi

Alıntı yapılan: Dio - 30 Ocak 2015, 20:45:38
abi ilk verdiğim host biraz dandik. başka bi site daha açtım. gerçi bu da dandik ama. beleş işte.  :D
daha güzel bi tema buldum. sevmezsen yönetim panelinden istediğin kadar temayı kurup deneyebilirsin. 40-50 tane temayı rahat kaldırır host heralde. önceki verdiğimle aynı sistem. kullanıcı adını falan özelden atıyorum.   ;)
yenı sıtenın bılgılerını aldım.bırazda bunun uzerınde calısacagım..Yardımların ıcın çok tşk edıyorum..
Ufak ufak bırseyler ogrenmek sevındırıcı benım ıcın :)

recep1852

Ben bir blogspot açmaya karar verdim.Alttaki resimdeki herhangi bir mesajıma resim nasıl koyabilirim ?

hakanatik01

Blogspot olduğuna eminmisin pek blogspot bilmem ama nedenseilk anda sanki wordpress gibi geldi :) Blogspot için eminim o tarz bir temada vardır "free templates for blogspot"tarzında bişiler yaz google'a daha iyilerinide bulabilirsin .Olmadı zaten bunu nerde gördün onun en altına in yada sayfa içeriğine bak sağında solunda temanın adıda yazıyor olabilir.ama bence wordpress bu olmadı joomla :D

Dio

hakanatik01 inde dediği gibi bu blogspot değil wordpress. Ve temanın adı da "Jarida"

temaya burdan bakabilirsin
[spoiler]http://themes.tielabs.com/jarida/[/spoiler]

VoSToK

Fotoğrafı yükleyin fotoğrafı sol merkezli yapın ancak konunuzun sayfa genişliğine dikkat edin eklediğiniz fotoğraf çok büyük ölçüde ise yazılar fotoğrafın yanına gelmez. Fotoğrafın boyutunu sistemden küçülterek ayarlayabilirsiniz.

recep1852

Herkese teşekkürler :).Dediğiniz gibi galiba Wordpress'miş.