Doublerbitcoin (SCAM)

Başlatan yasin 83, 21 Eylül 2015, 14:10:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Eylül 2015, 18:01:30
bitcoin adresini yazıp giriş yapıp yatırım yapıyorsun. Sitenin anasayfasında bir kutucuk çıkıyor oraya btc adresini yazıp giriş yapıyorsun. Hangi btc adresini oraya yazıp giriş yaptınsa onunla giriş yap başka adres yazma.

1MWn32XRzHdyHexfJCeEr6TF9m3M6DfqL8

siz denermisiniz ? ben beceremedim :)

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 18:04:38

1MWn32XRzHdyHexfJCeEr6TF9m3M6DfqL8

siz denermisiniz ? ben beceremedim :)

Bu resimdekini yap. Bende hata veriyor. Sen bu kodu girip mi yatırım yaptın ilk ?

erenyener

Hocam birbirimizi suçlamanın bi anlamı yok parayı alıp gidenler site sahipleri :) ben pişman deilim zarara uğradıgımdan olur böyle şeyler bu tür olaylar yeni olaylara kapı açar :)

yasin 83

Alıntı yapılan: erenyener - 21 Eylül 2015, 18:54:31
Hocam birbirimizi suçlamanın bi anlamı yok parayı alıp gidenler site sahipleri :) ben pişman deilim zarara uğradıgımdan olur böyle şeyler bu tür olaylar yeni olaylara kapı açar :)

Ben insan hakkı yemeye çok kıl olurum. Birine para borcum olsun fazlasını atarım ona ama eksiğini atmam. :) Elimde btc olsa atardım hemen sana. Senin var mı hiç elinde ?

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Eylül 2015, 19:01:45
Ben insan hakkı yemeye çok kıl olurum. Birine para borcum olsun fazlasını atarım ona ama eksiğini atmam. :) Elimde btc olsa atardım hemen sana. Senin var mı hiç elinde ?

sizden özür dilerim gerçekten bu lanet sitelerde çok para kaybettim kime sataşacağımı şaşırdım.
kusura bakmayın gerçekten tekrar özür dilerim.

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 19:36:50
sizden özür dilerim gerçekten bu lanet sitelerde çok para kaybettim kime sataşacağımı şaşırdım.
kusura bakmayın gerçekten tekrar özür dilerim.

Rica ederim. Sorun değil. Benide dün kazıkladılar. Ama bunlardan parayı alınca ikinci defa yatırım yapma. Birde btcflx sitesi var orası şuan ağlam oraya bakabilirsin. Onunda minimum yatırım oranı bununla aynı. Alttaki linkten bakabilirsin siteye. Dio arkadaşımıza kayıt olursan mesaj at yardımcı olur.

http://www.gelirkapisi.com/bitcoin/btcflex/

Dio

arkadaşlar btcflex uzun süredir ayakta. çoğu kişi yatırımını çıkarttı ve şimdi beleşten çekim yapıyor. ben tavsiye etmiyorum ama yatırım yapıp yapmamak sizin elinizde tabi.

@MURDERIGHT anasayfada ctrl+F yapıp btc adresini aratırsan yatırım durumunu görebilirsin. site yatırım aldıkça öncekiler gerilere düşeceği için Load More deyip aratmalısınız :y

[spoiler][/spoiler]

yasin 83

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: Dio - 21 Eylül 2015, 20:58:27
arkadaşlar btcflex uzun süredir ayakta. çoğu kişi yatırımını çıkarttı ve şimdi beleşten çekim yapıyor. ben tavsiye etmiyorum ama yatırım yapıp yapmamak sizin elinizde tabi.

@MURDERIGHT anasayfada ctrl+F yapıp btc adresini aratırsan yatırım durumunu görebilirsin. site yatırım aldıkça öncekiler gerilere düşeceği için Load More deyip aratmalısınız :y

[spoiler][/spoiler]

teşekkürler.

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 21:44:43
teşekkürler.

Murde kardeşim yatırımın bende gözüktü. Lütfen fazla karıştırma siteyi. 4-5 günde paran ikiye katlansın. Fakat çekince tekrar buraya yükleme paranı. Ne olur ne olmaz :)