Doublerbitcoin (SCAM)

Başlatan yasin 83, 21 Eylül 2015, 14:10:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Eylül 2015, 21:47:33
Murde kardeşim yatırımın bende gözüktü. Lütfen fazla karıştırma siteyi. 4-5 günde paran ikiye katlansın. Fakat çekince tekrar buraya yükleme paranı. Ne olur ne olmaz :)

inan bana normalde yüklemem ancak bu sitelerden o kadar çok zarar ettim ki dayanamıyorum.
şimdi biz kazanınca başkalarıda kaybediyor buda hoş değil ama yapacak birşey yok
zararımı çıkartınca asla girmem birdaha.ancak eğlence amaçlı atarız bi kaç kuruş.

carlosnewt

Bundan sonra böyle sitelere depozit yaparsam (sns) olayım. En güvendiğimiz sitede bile ..k çıktı.

yasin 83

Alıntı yapılan: carlosnewt - 21 Eylül 2015, 22:05:24
Bundan sonra böyle sitelere depozit yaparsam (sns) olayım. En güvendiğimiz sitede bile ..k çıktı.

Her sitenin bir ömrü var dostum. Sistem sağlam değile adam çekip gidiyor. Ama bu site şuan sağlam. En az bir ay dayanır. Ödemelere ana sayfadan bakabilirsin. Açılalı bir veya iki gün olmuş. Ne yaparsak başta yapmalıyız. Bizim sorun bir başta birde batarken yatırmak. Az birşey yatırıp ikiye katlayıp çıkıcan o kadar. Ben btc topluyum az yarın atıcam siteye btcleri. Bakalım ne olacak sorun. Bu hayatta yarına bile çıkmaya garantimiz yok. Sitenin ömrünü tartışmak saçma olur o yüzden :)

carlosnewt

Honestdoubler diye bir site vardı daha kapanalı 2-3 gün oldu. bütün btclerimi oraya depozit yaptıydım ki yapmaz olaydım. siteye bi baktım site yok olmuş. Yani yinede bu site ponzi scheme türü bir site bu siteler biryere kadar katlar katlar en sonunda ya kaçarlar yada biz arızalıyız diye parayı çalarlar. Yani yinede tavsiye etmiyorum. ???

yasin 83

Alıntı yapılan: carlosnewt - 21 Eylül 2015, 23:13:28
Honestdoubler diye bir site vardı daha kapanalı 2-3 gün oldu. bütün btclerimi oraya depozit yaptıydım ki yapmaz olaydım. siteye bi baktım site yok olmuş. Yani yinede bu site ponzi scheme türü bir site bu siteler biryere kadar katlar katlar en sonunda ya kaçarlar yada biz arızalıyız diye parayı çalarlar. Yani yinede tavsiye etmiyorum. ???

Aynen dostum dediğim gibi ikimizde yanlış zamanda yatırım yaptık oraya. 28. gününde yatırdım. Bu daha 1 veya iki günlük.

erenyener

Bu sitede kapanırsa ponzi sitelerini forumdan kaldırtalım biz direkt 10$ gibi bir miktar attım umarım kapanmaz hocam

yasin 83

Alıntı yapılan: erenyener - 22 Eylül 2015, 18:01:55
Bu sitede kapanırsa ponzi sitelerini forumdan kaldırtalım biz direkt 10$ gibi bir miktar attım umarım kapanmaz hocam

Dostum 5 gün sonra on doları alınca tekrar yatırma. Bende atıyorum şimdi. Sanmıyorum diğeri bir ay gitti. Bu açılalı 2-3 gün oldu. Ödemeyi anında yaptılar bana. Bende yatırıcam şimdi  ne olursa olsun :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: erenyener - 22 Eylül 2015, 18:01:55

Siz açıyorsunuz konuları. Açmayın, forumda da olmasın :D

Ben zaten şu ikiye katlama diyorsunuz ya,
Bu site hanginizi ikiye katlayacak diye sonunu merak ediyorum. :D
BTC ile ilgilenmem ama bu konu cidden merak konum oldu, sık sık bakıyorum :D

Şaka bir yana, umarım hiçbiriniz kayıp yaşamazsınız :)
Ancak böyle bir oranda para dağıtılıyorsa, siz ya da başka biriileri mutlaka zarar görecektir, bunu unutmayın ;)

yasin 83

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Eylül 2015, 18:14:26
Siz açıyorsunuz konuları. Açmayın, forumda da olmasın :D

Ben zaten şu ikiye katlama diyorsunuz ya,
Bu site hanginizi ikiye katlayacak diye sonunu merak ediyorum. :D
BTC ile ilgilenmem ama bu konu cidden merak konum oldu, sık sık bakıyorum :D

Şaka bir yana, umarım hiçbiriniz kayıp yaşamazsınız :)
Ancak böyle bir oranda para dağıtılıyorsa, siz ya da başka biriileri mutlaka zarar görecektir, bunu unutmayın ;)

Aynen kardeşim herşeyde bir rik var. Geçen beni ve arkadaşı bir ikiye katladılar. Ama o siteye hiç içim ısınmamıştı. Sitede güvenlik dahi yoktu. Ddos atılsa işlemler dururdu :) Umarım bundan herkes kısa sürelide olsa faydalanır.