Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatih25

Oncelikle konuyu yanlis yere atciysam ozur dilerim.
Benim 30 bin tl birikmis param var, ben bu para ile bitcoin uretimi yapan bitmain s9 cihazindan 10 adet almayi dusunuyorum ama hic bir bilgim yok.
Bu konuda bilgisi olan ve gercekten bu cihazlar ile bitcon uretiliyor mu lutfen yardimci olun arkadaslar ona gore siparis verecegim cihazlari.
Hepinize simdiden cok tesekkur ederim.

burak0555

Alıntı yapılan: Fatih25 - 23 Ocak 2017, 16:27:01
Oncelikle konuyu yanlis yere atciysam ozur dilerim.
Benim 30 bin tl birikmis param var, ben bu para ile bitcoin uretimi yapan bitmain s9 cihazindan 10 adet almayi dusunuyorum ama hic bir bilgim yok.
Bu konuda bilgisi olan ve gercekten bu cihazlar ile bitcon uretiliyor mu lutfen yardimci olun arkadaslar ona gore siparis verecegim cihazlari.
Hepinize simdiden cok tesekkur ederim.

Ben bu işi yapıyorum kardeşim sen hangi il desin buyur gel erzincana kurulum aşamasında ki tesisimizi gör.

Fatih25

Alıntı yapılan: burak0555 - 23 Ocak 2017, 17:28:25
Ben bu işi yapıyorum kardeşim sen hangi il desin buyur gel erzincana kurulum aşamasında ki tesisimizi gör.

Erzurum abi cok yakiniz yarin sabah gelebilir miyim 2 saatlik yol bana numarani gonderirsen cok sevinirim

burak0555

Alıntı yapılan: Fatih25 - 23 Ocak 2017, 17:31:24
Erzurum abi cok yakiniz yarin sabah gelebilir miyim 2 saatlik yol bana numarani gonderirsen cok sevinirim

@burak0555 forumda mail adresini açıktan paylaşamazsınız . PM ile istediğiniz bilgiyi verebilirsiniz . Tekrarı durumunda sistem uyarısı alırsınız  (ok)

Sananela

Merhaba arkadaşlar,

Payeer hesabımdan multibit cüzdan adresime para gönderdim. Para multibit cüzdana yansıdı ama kullananlar bilecektir tik işareti çıkmadı ama yeşil pastadilimi halinde duruyordu. Parayı bakiyemde görüyordum ama. Bu durumdayken bir siteye para göndermek istediğim gönderdiğim para 2 saate yakın gönderiliyor şeklinde kaldı. Üzerine tıkladığımda seen by 12 peers yazıyor. Multibiti kapatıp tekrar açtım. Hesabımda 0,24 dolar kalmıştı. Şimdi onuda bakiyemde görmüyorum uncorfirmed şeklinde yukarıda yazıyor. Ne yapmam lazım  *) bu işlerde yeniyim
Buda ekran görüntüsü

Sananela

Arkadaşlar benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir bulduğum çözümü anlatayım. Multibit desteğe yazdım ve bana keepkey isimli bir sitede anında ticket oluşturdular ve online bir temsilci jet hızıyla sorularımı cevapladı. Meğer multibitte para gönderirken aracıya ne kadar komisyon vereceğinizi kendiniz belirleyebiliyormuşsunuz. Benim komisyon düşük kalmış.(Oysa ben o alana dokunmadım bile ilk kurulduğu ayarlarda kalmıştı) Para gönderirken madenciler bu komisyonlara göre işlem yoğunluğuna bakarak işlemi sıraya alıyorlarmış. Eninde sonunda bu para ya gönderdiğiniz yere gidiyormuş yada cüzdana geri dönüyorumuş. Bitcoinler kaybolmuyormuş yani. Gönderim işlemine müdahale edilemiyormuş yani iptal falan olmuyormuş. Madencilerin keyfini beklemek zorundayız yani  :m Bu arada onaylanmayan 0,24 dolar kendiliğinden hesaba yansıdı. Bilgilerinize.(unutmadan multibitte tercihler kısmından komisyonu belirliyormuşuz)

Zeynl1907

Arkadaslar yeniyim bu sistemlerde acaba payeerde ki btc hesabi btc cuzdani olarak kullaniliyormu

cocoextra

kazims

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 24 Ocak 2017, 19:33:58
Arkadaslar yeniyim bu sistemlerde acaba payeerde ki btc hesabi btc cuzdani olarak kullaniliyormu

aman payeer de başka bir yere btc yollarken çok kesinti oluyor

coinbase xapo cüzdan kullanın kesinti olmuyor

yada daha az kesinti olanları kullanın

laeider

Alıntı yapılan: kazims - 25 Ocak 2017, 01:44:03
aman payeer de başka bir yere btc yollarken çok kesinti oluyor

coinbase xapo cüzdan kullanın kesinti olmuyor

yada daha az kesinti olanları kullanın

Geçen xapo'da bi bildirm gördüm belli bi miktarın altında kalınca kesinti yapcaz gibi bişey yazıyodu