Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Bana mail ile bilgilendirme gelmemeye başladı sizde de aynı durum var mı?

Dio

Alıntı yapılan: tayfunxl - 07 Mart 2016, 06:20:22
Bana mail ile bilgilendirme gelmemeye başladı sizde de aynı durum var mı?
evet bana da gelmiyor. Ayarları tekrar kaydettim falan ama gelmiyor hala.

silver

Bende de mailler yok. En son cumartesi günü gelen iki ödemenin bildirimleri var. Halbuki ben dün ve bugün gönderim-alım yaptığım halde onlar mesaj olarak gelmemiş. Bunun dışında onaylanma süresi normal şekliyle devam ediyor yani o konuda bir sıkıntı yok.

tayfunxl

Alıntı yapılan: silver - 07 Mart 2016, 13:18:16
Bende de mailler yok. En son cumartesi günü gelen iki ödemenin bildirimleri var. Halbuki ben dün ve bugün gönderim-alım yaptığım halde onlar mesaj olarak gelmemiş. Bunun dışında onaylanma süresi normal şekliyle devam ediyor yani o konuda bir sıkıntı yok.

Cep uygulaması da acaiplesti soğudum coinbase den :) kesintisiz olduğu  için  kullanıyorum

Dio

bitcoin gönderildiğinde mail geliyor. bitcoin geldiğinde gelmiyor ama :m

tayfunxl

Alıntı yapılan: Dio - 08 Mart 2016, 11:47:38
bitcoin gönderildiğinde mail geliyor. bitcoin geldiğinde gelmiyor ama :m

Bi tane mail ödeme ile birlikte geldi bu gün iç aktarımlarda geliyor sanırım , dışardan aldığım tüm ödemelerde mail yok cep uygulaması da hala BTC miktarını göstermiyor charts kısmından görebiliyorum :)

knnsz

coin base de onaylar çok yavaş alternatif önerebileceğiniz cüzdan varmı hesap ücreti kesmeyen ?

Dio

Alıntı yapılan: knnsz - 09 Mart 2016, 18:08:36
coin base de onaylar çok yavaş alternatif önerebileceğiniz cüzdan varmı hesap ücreti kesmeyen ?
@knnsz
onay süresinin cüzdanla alakası yok. Onay süresi işleme verilen madenci ücreti ve bitcoindeki yoğunlukla alakalı :y
mesela gece coinbase cüzdanıma gelen bir ödeme 10 dakikada 3 onay aldı. Aynı şekilde benim coinbase cüzdanımdan bir adrese gönderdiğim işlem de 3 onay aldı.
yani coinbase xapo farketmez :)

knnsz

Alıntı yapılan: Dio - 09 Mart 2016, 18:41:04
@knnsz
onay süresinin cüzdanla alakası yok. Onay süresi işleme verilen madenci ücreti ve bitcoindeki yoğunlukla alakalı :y
mesela gece coinbase cüzdanıma gelen bir ödeme 10 dakikada 3 onay aldı. Aynı şekilde benim coinbase cüzdanımdan bir adrese gönderdiğim işlem de 3 onay aldı.
yani coinbase xapo farketmez :)
Anladım tesekkurler

knnsz

Btcturk var benim bildigim. Sizin kullandiklariniz nedir bi soraim dedin öneriniz nedir.