Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Temmuz 2017, 18:57:46
@Ozkan1151 çok teşekkür ederim sanırım hesabını boşalt diyo öyle anladım ikiye ayrılacağı için hani paran varsa al demişler

Hayır şey yapacaklarmış para 2 ye bölünürse bunlar sadece 1 ini destekliycek ama yinede bunlarında parası 2 ye bölündüğü için desteklemedikleri parayı güvenli olduğunu düşündükleri zaman satıp senin hesabında destekledikleri bakiyene ekliycekler bişey kaybetmiyosun ama hemende parana erişemiyosun o 2. coinide kullanamıyosun  yani böyle olmasını istemiyosan kendi bilgisayarındaki özel cüzdan uygulamalarından birinden kullanıp ona çekceksin

HeadSh0t

Benim Coinbase deki btc bakiyem sıfırlanmıs ??? Coinler hiç mi oldu acaba ? :D

kazims

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 29 Temmuz 2017, 22:51:00
Benim Coinbase deki btc bakiyem sıfırlanmıs ??? Coinler hiç mi oldu acaba ? :D

bakayım bende bir digitalartisten giden btcler vardı bakmadım aylardır.

not: btcler duruyor

Futurenet

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 29 Temmuz 2017, 19:04:16
Hayır şey yapacaklarmış para 2 ye bölünürse bunlar sadece 1 ini destekliycek ama yinede bunlarında parası 2 ye bölündüğü için desteklemedikleri parayı güvenli olduğunu düşündükleri zaman satıp senin hesabında destekledikleri bakiyene ekliycekler bişey kaybetmiyosun ama hemende parana erişemiyosun o 2. coinide kullanamıyosun  yani böyle olmasını istemiyosan kendi bilgisayarındaki özel cüzdan uygulamalarından birinden kullanıp ona çekceksin
bilgisayar da yok maalesef ben telden yapıyorum bu işleri başka cüzdana alamazmıyız acaba

Ozkan1151

Alıntı yapılan: Futurenet - 30 Temmuz 2017, 14:35:47
bilgisayar da yok maalesef ben telden yapıyorum bu işleri başka cüzdana alamazmıyız acaba

Electrum indir ona gönder  :y

Futurenet

caldera

https://www.bitcoincash.org/
Sitede BCC destekleyen cüzdan ve exchange'leri bulabilirsiniz.
Ben online cüzdan olarak Bitcoin Cash destekleyen BTC.com' u kullanıyorum

HeadSh0t