Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Cüzdan olarak Bitpay a bulaşmayın gönderimde fee ücreti çok yüksek 30-40k kesinti yapıyor yaklaşık 10 tl

Ebubekir68ki

Merhaba ben ubuntu serverimda mining yapmak istiyorum. Minergate i kurmayı biliyorum fakat ordan mining yapmak istemiyorum. Cpu-miner multi yi  türlü kuramadım bi yardım edermisiniz. Yardım edene ufak da olsa bişeyler hediye ederim. Şimdiden saolun

Bozkurt88

Alıntı yapılan: pyremis - 21 Ekim 2017, 18:13:43
@pyremis İyi günler 3 tane sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim
1- en iyi ve güvenilir bitcoin wallet hangisidir
2- sizin kullandığınız walletlar altcoin ve btc
3- kendi private key iminolabileceğ walletler hangileridir.

Merhaba sayın @pyremis
1) En iyi en güvenilir diye bir şey yok. Bu tamamen göreceli bir şey Kripto sistemi zaten başlı başına güvenli bir şey key anahtarı ile işlem yapıyorsanız ve bunu paylaşmıyorsanız zaten daha güvenli bir durum olamaz. Bitcoin kullanıcılarının en fazla kullandığı cüzdan sistemlerini öneririm. Temayül yanlış yapmaz zira.
2) Kendi adıma Electrum (BTC ve LTC) ve Exodus (Tüm alt ve üst coinler) cüzdanlarını kullanmaktayım. Bankacılık faaliyetleri için de imzamda bulunan sistemi kullanmaktayım.
3) Private key (kağıt cüzdanı) https://www.bitaddress.org/ adresinden alabilirsin. Basit bir işlemi var sonra ömürlük bir cüzdana sahip olabiliyorsunuz. Keyi aldıktan sonra başka cüzdan şirketlerine de tanımlama yapıp kullanabilirsiniz.

manjimurai

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 23 Ekim 2017, 09:51:29
Merhaba sayın @pyremis
1) En iyi en güvenilir diye bir şey yok. Bu tamamen göreceli bir şey Kripto sistemi zaten başlı başına güvenli bir şey key anahtarı ile işlem yapıyorsanız ve bunu paylaşmıyorsanız zaten daha güvenli bir durum olamaz. Bitcoin kullanıcılarının en fazla kullandığı cüzdan sistemlerini öneririm. Temayül yanlış yapmaz zira.
2) Kendi adıma Electrum (BTC ve LTC) ve Exodus (Tüm alt ve üst coinler) cüzdanlarını kullanmaktayım. Bankacılık faaliyetleri için de imzamda bulunan sistemi kullanmaktayım.
3) Private key (kağıt cüzdanı) https://www.bitaddress.org/ adresinden alabilirsin. Basit bir işlemi var sonra ömürlük bir cüzdana sahip olabiliyorsunuz. Keyi aldıktan sonra başka cüzdan şirketlerine de tanımlama yapıp kullanabilirsiniz.

Aydinlatici bir cevap ben begendim +1
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Arkadaşlar [spoiler]Dear customer,

We wanted to give you an update on two upcoming Bitcoin forks—Bitcoin Segwit2x and Bitcoin Gold. You can read more about what a digital currency fork is here and see our prior update here.

We operate by the principle that our customers should benefit to the greatest extent possible from hard forks or other unexpected events. This is essential in our mission to make Coinbase the most trusted, safe, and easy-to-use digital currency exchange.

Bitcoin Segwit2x

The Bitcoin Segwit2x fork is projected to take place on November 16th and will result in two bitcoin blockchains. Following the fork, Coinbase will continue referring to the current bitcoin blockchain as Bitcoin and the forked blockchain as Bitcoin2x.

Any customer with a Bitcoin balance on Coinbase at the time of the fork will be credited with an equal amount of the Bitcoin2x asset on the Bitcoin2x blockchain. No action is required—we will automatically credit your account. So, if you have 5 Bitcoin stored on Coinbase before the fork; you will have 5 Bitcoin and 5 Bitcoin2x following the event.

For more information about Bitcoin2x please see our FAQ page and our blog post for a detailed timeline of events.

Bitcoin Gold

The Bitcoin Gold fork occurred on October 23rd. Information about this fork has been limited and there are concerns about its security and stability. As a result, we do not believe it is safe to allow support for Bitcoin Gold at this time. If the blockchain proves to be secure and valuable, Coinbase may choose to support it.

For more information about Bitcoin Gold please see our FAQ page.

Over the coming weeks, we will keep you updated on this event through our blog, status page and twitter.

Thank you,
Coinbase Team
[/spoiler] coğnbaseden mail geldi tam olarak ne yapacağız acaba anlamadım yine bölünmüş galiba bir şey diyor bu

manjimurai

Alıntı yapılan: Futurenet - 24 Ekim 2017, 23:31:00
Arkadaşlar [spoiler]Dear customer,

We wanted to give you an update on two upcoming Bitcoin forks—Bitcoin Segwit2x and Bitcoin Gold. You can read more about what a digital currency fork is here and see our prior update here.

We operate by the principle that our customers should benefit to the greatest extent possible from hard forks or other unexpected events. This is essential in our mission to make Coinbase the most trusted, safe, and easy-to-use digital currency exchange.

Bitcoin Segwit2x

The Bitcoin Segwit2x fork is projected to take place on November 16th and will result in two bitcoin blockchains. Following the fork, Coinbase will continue referring to the current bitcoin blockchain as Bitcoin and the forked blockchain as Bitcoin2x.

Any customer with a Bitcoin balance on Coinbase at the time of the fork will be credited with an equal amount of the Bitcoin2x asset on the Bitcoin2x blockchain. No action is required—we will automatically credit your account. So, if you have 5 Bitcoin stored on Coinbase before the fork; you will have 5 Bitcoin and 5 Bitcoin2x following the event.

For more information about Bitcoin2x please see our FAQ page and our blog post for a detailed timeline of events.

Bitcoin Gold

The Bitcoin Gold fork occurred on October 23rd. Information about this fork has been limited and there are concerns about its security and stability. As a result, we do not believe it is safe to allow support for Bitcoin Gold at this time. If the blockchain proves to be secure and valuable, Coinbase may choose to support it.

For more information about Bitcoin Gold please see our FAQ page.

Over the coming weeks, we will keep you updated on this event through our blog, status page and twitter.

Thank you,
Coinbase Team
[/spoiler] coğnbaseden mail geldi tam olarak ne yapacağız acaba anlamadım yine bölünmüş galiba bir şey diyor bu

@Futurenet 

İngilizce

Sevgili Uğur,

Size yaklaşmakta olan iki Bitcoin çatal-Bitcoin Segwit2x ve Bitcoin Gold hakkında bir güncelleme yapmak istedik. Dijital para çatalılarının burada ne olduğunu daha fazla okuyabilir ve burada önceki güncellememizi görebilirsiniz.

Müşterilerimizin zorlu çatallardan veya diğer beklenmedik olaylardan mümkün olduğunca yararlanmaları ilkesi ile hareket ediyoruz. Bu, Misyonumuzda Coinbase'i en güvenilir, en güvenli ve kullanımı kolay dijital döviz bozdurmacı haline getirmek için gereklidir.

Bitcoin Segwit2x

Bitcoin Segwit2x çatalı 16 Kasım'da gerçekleşmesi bekleniyor ve iki bit eşikli blok zincir elde edilecek. Çatalı takip ederek, Coinbase geçerli bitkisel blok zincirini Bitcoin ve çatallı blok zinciri Bitcoin2x olarak belirtmeye devam edecektir.

Çatal zamanında Coinbase'de bir Bitcoin bakiyesi olan herhangi bir müşteri, Bitcoin2x blok zincirindeki Bitcoin2x varlığından eşit miktarda alacaklandırılacaktır. Herhangi bir işlem yapmanız gerekmez; hesabınızı otomatik olarak kredi ile ödeyeceğiz. Yani, eğer çataldan önce Coinbase'de depolanan 5 Bitcoin varsa; Olaydan sonra 5 Bitcoin ve 5 Bitcoin2x'e sahip olacaksınız.

Bitcoin2x hakkında daha fazla bilgi için olayların ayrıntılı bir zaman çizelgesi için lütfen SSS sayfamıza ve blog yazısına bakın.

Bitcoin Altın

Bitcoin Altın çatalı 23 Ekim'de meydana geldi. Bu çatalla ilgili bilgi sınırlıydı ve güvenlik ve istikrarı konusunda endişeler var. Sonuç olarak, şu an Bitcoin Gold için destek vermenin güvenli olduğuna inanmıyoruz. Bloknotun güvenli ve değerli olduğu kanıtlanırsa, Coinbase bunu desteklemeyi seçebilir.

Bitcoin Gold hakkında daha fazla bilgi için lütfen SSS sayfamıza bakın.

Gelecek haftalarda, sizi blogumuzdan, durum sayfasından ve twitter'ımız aracılığıyla bu etkinlikle ilgili güncel tutmaya devam edeceğiz.

Teşekkür ederim,

Coinbase Ekibi

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

@manjimurai yeni Bi hesap açmıyoruz yani değilmi aslında onu merak ettim yani var olan cüzdanı ikiyemi bölüyor bu konuda bölünmeleri çok anlayamıyorum cüzdan olarak yani coinbasede 1U.... Bir hesap varsa ikinci bir hesabı kendimi acıyor veriyor bize dediğini

manjimurai

Alıntı yapılan: Futurenet - 25 Ekim 2017, 00:34:31
@manjimurai yeni Bi hesap açmıyoruz yani değilmi aslında onu merak ettim yani var olan cüzdanı ikiyemi bölüyor bu konuda bölünmeleri çok anlayamıyorum cüzdan olarak yani coinbasede 1U.... Bir hesap varsa ikinci bir hesabı kendimi acıyor veriyor bize dediğini

Yok hayir kendileri senin var olan coinbase hessbina yeni bir cuzdan ekliycekler btg ve btc segwitx2 olrk cuzdana yansitcaklar . Yani hic bi islem yapmana gerek yok . Ancak sole bi detay var  . Coinbase suan desteklemiyoruz . Uygun gorursek ekleriz diyor . Yani airdroplarin ustune yatabilirim diyor . Bitgolddan ziyade bitcoin segwitx2  bzi cok ilgilendirir . Cunku madencileei cddi derecede bolebilcek bi fork . Coinbase yerine keske paribuya atsaydin . Bitcoincashide vermedi coinbase .

kazims

[spoiler][/spoiler]

ayın 31 ne kadar olan altcoin takvimi

trig bugün %76 yaptı.
YTD

smbllr424

bilgisayara indirdigim multibit cüzdana ulaşamıyorum şifre hatası veriyor...şifre kurtarmaya girince saatlerce çalışıyor şeklinde bekletiyor hala durum aynı..cüzdana nasıl ulaşabilirim bilen var mı?
[spoiler][/spoiler]