Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: hopdemre - 22 Mart 2016, 14:25:59
arkadaşlar konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama bulamadım.
Xapo daki cüzdanımıma ödeme istedim fakat adres değişmiş. gönderilen ödeme eski adresime yollandı. Cüzdana geçer mi yinede ??
geçer :y
Xaponun verdiği adres her ödemeden sonra değişir. Ama önceki adres yinede geçerlidir. Yani önceki adrese tekrar ödeme alabilirsiniz.

hopdemre

teşekkürler. o zaman gelmemesinin sebebi onay alamadı. bekleyelim bakalım

Dio

Alıntı yapılan: hopdemre - 22 Mart 2016, 14:59:26
teşekkürler. o zaman gelmemesinin sebebi onay alamadı. bekleyelim bakalım

xapoya aldığınız ilk ödeme mi? Normalde 3 veya 6 onayda hesaba geçmesi gerekiyor ama xapo ilk ödemede çok bekletebiliyor. Benim ilk ödemem 6-7 saat sonra hesaba geçmişti :m

silver

Onay almasa bile onay bekleyen işlemler Pending bölümünde gösterilir. Hatta bölümdeki ödemeler hesaba yansıtılır fakat mesela bir yerden gelen bir miktarsa ve siz bir yere göndermek isterseniz gönderebileceğiniz miktarın içinde görünmez. 6 onay tamamlandıktan sonra tamamen hesabınıza geçmiş olur ve işlem Pending bölümünden History bölümüne geçer. Bu bölümdeki tüm işlemlerin (alım-gönderim) hepsi en az 6 onay almış olan işlemlerdir ;) Adres değişikliği ile ilgili konu ise @Dio arkadaşımızın söylediği gibi sahip olduğunuz cüzdan adresine en az 1 ödeme aldığınızda size yeni bir adres verilir. Aynı zamanda eski adresinizi de kullanabilirsiniz. Hatta her seferinde yeni bir adres alsanız ve örneğin 10 adres kullansanız bile bu 10 adresin herhangi birine gelen ödemeyi de alırsınız ;)

ElisaMcCline

Gayet mantıklı bir durum.
BTC ile satış/alışveriş yasak sadece, bireysel kullanım için bir engel yok :)

hopdemre

öncelik sağolun ödemem geldi.
ilk ödemem değildi ama adresin değiştiğini fark etmemiştim, bakınca onayda bekleyenlerde göremeyince adrese baktım değişmiş. 
ilginç bir sistem hareketli bir hesabı olan adamın yüzlerce binlerce adresi olabilir.

frtumut

frtumut

üzüldüm keşke olsaymış paypal hesabım var bitcoin işine yeni girecektim kredi kartımda yok hem fırsattan istifade kendime kredi kartı çıkartıcaktım

carlosnewt

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı
şu linkteki makine sizce bitcoin bloğu bulur mu biliyorsunuz bloğu bulana 25 btc veriyorlar
sadece bilgi almak istiyorum ona göre alacağımda :D

https://goo.gl/JVrVXH