Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selim1238

zamanında içerde network fee yüzünden bıraktıgım btc coinbase de 50 lira cıvarında miktara ulaşmış aktarıyım diye uğraştım 17 lira fee kesiyor insaf ya , bunun herhangi bi çaresi yok mu napıcam kalcak mı içerde o para 

manjimurai

Alıntı yapılan: selim1238 - 06 Aralık 2017, 21:52:08
zamanında içerde network fee yüzünden bıraktıgım btc coinbase de 50 lira cıvarında miktara ulaşmış aktarıyım diye uğraştım 17 lira fee kesiyor insaf ya , bunun herhangi bi çaresi yok mu napıcam kalcak mı içerde o para

o kadar beklemissin. 1 sene daha bekle seneye ztn btc kazanmasi güc olur fiyatta bi 20 kat daha artar . 300-400 TL olarak Cekersin :D Yada Bekle Ayın 11-12Si Gibi Senden Satın Alırım.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 06 Aralık 2017, 22:06:25
o kadar beklemissin. 1 sene daha bekle seneye ztn btc kazanmasi güc olur fiyatta bi 20 kat daha artar . 300-400 TL olarak Cekersin :D Yada Bekle Ayın 11-12Si Gibi Senden Satın Alırım.
kazanırız, kazanırız..20 kat artınca satoshiyi bölüpte verirler, biz yinede toplarız

UnderWorld

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 06 Aralık 2017, 08:44:46
Arkadaşlar Koineks e güvenebilir miyiz al-sat konusunda? Ona göre işlem yapacağım. BTCTurk ile uğraşasım gelmiyor hiç.

Aylık Efektif Hacminiz    473,102.63
kullandıgım borsa karar senin.

Nathan47

CoinBase sabahtan beri bende açılmıyor sizde de sorun var mı?
Giriş yapıyorum ama sonrası yok açılmıyor.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

manjimurai

Alıntı yapılan: Nathan47 - 06 Aralık 2017, 23:08:06
CoinBase sabahtan beri bende açılmıyor sizde de sorun var mı?
Giriş yapıyorum ama sonrası yok açılmıyor.

Herhangi bir sorun bulunmamaktadir . Isterseniz tarayicidan giris yapmayi deneyin . Eger tarayicidan giriyorsaniz tam terci uygulama uzerinden giriniz . Suan bi sorun yok cunku .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

utkuberk

Coinbase is currently down for maintenance. Please try again later or see our status page for more information.
Site bakımda

manjimurai

Alıntı yapılan: caldera - 06 Aralık 2017, 23:56:35
Coinbase is currently down for maintenance.
Site bakımda

An itibariyle bakimda evet . Bi onceki mesajdayken sorun yoktu :)

Nathan47

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Site şu anda bakımda. Bekleyip göreceğiz.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"