Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laeider

Alıntı yapılan: Josephine - 28 Ocak 2018, 01:06:19
Doğru yerde mi soruyorum emin değilim ama sorum şu;
faucethub da önceden bi bitcoin cüzdanı tanımlamıştım ilk üye olduğumda öylesine, şimdi ordan paribuya bitcoin yollamam gerekiyor, faucethub a ekstra bide paribu cüzdanı eklesem olurmu ? ya da onu silip şimdilik paribunun bitcoin cüzdanını eklesem bi problem olurmu? faucethub dan bi uyarı vs şüpheli bi durum niye sürekli cüzdan değişiyosun gibisinden  sorun çıkarırmı site   ???

Bitcoin cüzdanı ekleyip silebilirsiniz sorun olmaz.

Josephine

Alıntı yapılan: laeider - 28 Ocak 2018, 02:18:10
Bitcoin cüzdanı ekleyip silebilirsiniz sorun olmaz.
Teşekkürler (ok)

krcsnn10

Arkadaşlar ico hakkında bilgini vardır. Bir proje fiyatlanmadan önce düşük fiyattan satışı tabiri caizse ön satışlar yapılır. Şu an 2018e damga vuracak 2 ico projesi var. Bunlar hakkında bilgi almak isteyen olursa bana pm atsınlar birebir ilgileneceğim

KrAleX1907

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 24 Ocak 2018, 19:35:17
Arkadaşlar bitcoin.com cüzdanımda 0.00242 btc kalmıştı. Onu çekmek istedim spoilerdaki resimde çıkan uyarıyı veriyor. Benim anladığım max 0,001052 çekersin 0,000583 kesinti yaparım 0,000785 de içerde kalır. kesintiyi anladımda içerde niye kalıyor? Ben mi yanlış anlıyorum bir el atarsanız sevinirim.

[spoiler][/spoiler]

Arkadaşlar rakamlar değişik çıkıyor bu seferde. Muhtemelen fee düştü ama şu spoilerdaki şeyin anlamını bilen biri açıklayabilir mi onu çözemedim bir türlü ne demek istediğini.

valandil

bu siteyi ben daha önce kullanıyordum çok güzel bi sistemi vardı hiç bi sıkıntısı yoktu ama son bi kaç aydır sitede bi problem oldu ve giriş yapmıyor. normalde facebook ile direk giriş yapıyodu ama nolduysa şimdi giriş yapmıyor. ama site hala aktif ve kullanılmaya devem ediyor. yani sorun benle ilgili olduğunu anladım ama sorunun ne olduğunu anlamadım yardım edebilecek biri varmı bu konuda. adamlar skype araması için link koymuşlar ama ingilizce arayıp konuşamıcapıum içinde aramadım açıkçası.

bu arada sitenin adresini yazmayı unutmuşum özür dilerim.

http://www.btc38.com/trade/trade_balance_en.html

Josephine

sizce dogechain deki doge ları napıyım orda kalmış walletda , faucethub a atıp exchange mi yapsam kesinti vs napmak mantıklı bilemedim ???
tavsiyesi olan (amp)

cx

Merhaba dostlar yardımınıza ihtiyacım var blockchain hesabıma btc aldım ama şifreli olduğu için kullanamıyorum yalnızca izlenebilir yazıyor bunun bir çözümü var mıdır? Şuan btc hesabımda görünüyor ama kullanamıyorum Blockchain hesabıma gelen btc yi geri çekebilirler mi?

manjimurai

Alıntı yapılan: cx - 29 Ocak 2018, 21:21:20
Merhaba dostlar yardımınıza ihtiyacım var blockchain hesabıma btc aldım ama şifreli olduğu için kullanamıyorum yalnızca izlenebilir yazıyor bunun bir çözümü var mıdır? Şuan btc hesabımda görünüyor ama kullanamıyorum Blockchain hesabıma gelen btc yi geri çekebilirler mi?

Cx Selam Hoşgeldin Foruma,
Hesabındaki Btcleri Yedeklemişssin. Yedekleme Yaptıgın İçin O Hesap Otomatik Kitlenir Ve Seyir Durumuna Alınır. Kitlenmesinin Ana Sebebebi Taşınabilirliğin Yani Private Keyin Senin Eline Geçmesinden Kaynaklı. Eğer Yedekleme Yaptıgın Yeri Blur ve Tekrar Yüklersen Düzelecektir.

Veya Gönderimi Yeni Yapmışssındır. Daha Hesaba Ulaşmamıştır . Yani Onay Almamıştır O Yüzden Silik Görünüyor Olabilir.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

eagle55

Alıntı yapılan: Josephine - 29 Ocak 2018, 18:54:11
sizce dogechain deki doge ları napıyım orda kalmış walletda , faucethub a atıp exchange mi yapsam kesinti vs napmak mantıklı bilemedim ???
tavsiyesi olan (amp)

Ben dogeleri litecoine çevirip binance hesabıma atıyorum .Hiç değilse binance borsada al sata uygun şekilde beklemiş oluyor

Xibalba

Arkadaşlar 2 BTC alacam ve binanceye gönderecem en sağlıklı komisyonu az yöntem neresidir?Ne şekilde yapılır? Tutar düşük olmadığı için soruyorum.