Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bu bölümde Bitcoin, Altcoin ve diğer Para Birimleri hakkında  genel olarak merak ettiğiniz şeyleri bu başlık altında konuşabilir ve sorabilirsiniz.

Bol Kazançlar Tüm Gelir Kapısı Ailesine  :)

* Not : Konu İçinde Ref Link Paylaşımı Yasaktır.

bycanaslan

arkadaslar dun 3 tane çekme talebi gonderdim 0.00077 0.00051 0.00027 hepsi blockchain.info onaylandı ama btcturk hesabıa gelmedi bilgisi olan varmı bu konuda

Mucahid

bycanaslan

Mucahid

15 dk dır btcturkten hesaba giriş için tel onayı bekliyorum.bu sorunu yaşayan var mı? hesabı olanlar giriş yapabilirler mi rica etsem?

Mucahid

Mesajlar gelmeye başladı  :DD  -:)) o kadar çok denemişim ki 15 kadar mesaj geldi  :)) :))

savas06

btcturk te 100.000 satoshimi oldu alt limit?birde bunlardan para çekerken hesap onayı falan istiyorlarmı sadece banka kartı var.kredi kartım yok.

Mucahid

Alıntı yapılan: savas06 - 30 Ocak 2016, 14:37:05
btcturk te 100.000 satoshimi oldu alt limit?birde bunlardan para çekerken hesap onayı falan istiyorlarmı sadece banka kartı var.kredi kartım yok.

para yatırdığın/çektiğin banka hesabı kendi adına olması lazım.ben banka kartı kullanıyorum.

kazims

Alıntı yapılan: savas06 - 30 Ocak 2016, 14:37:05

para isterken bankaya 5 tl kesiyor. ona göre dikkat edin