Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

JackDaniels

bugün Btc gönderdim acil olmadığı için 0.0001 btc fee verdim 4 saatte 16 onay almış bile, şuan bayaa şaşırdım (dns)

pendik34

[spoiler][/spoiler]
kaynak bitcointalk
@kazims @smbllr424  @ikose @mucahit @fraghera

sahte felanda diyorlar ama devlet vergi için yapabilir diyede dusunuyorm
dikkat etmek lazım direk türk btc işlemi yapan sitede lmited şirket isimlerinde   transferde devlet izliyor aracı kurumlar kullanın

KrAleX1907

Bitcoin.com cüzdanının fee si aşırı yüksekmiş 242 k sat vardı çekeyim dedim bi tomar fee çıkardı kaldı orada o şimdi resmen.

Edit: Bunu buradan nasıl kurtarabilirim? 41 dolar falan ediyor. Alamazsam oradan üzülürüm :)

kazims

Alıntı yapılan: investor42 - 14 Aralık 2017, 20:02:53
Arkadaşlar özellikle altcoinler konusunda tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Altcoin birikimi yaparken her altcoin için ayrı bir cüzdan açmamız şart mı? Ortak bir cüzdan bulmak mümkün mü?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tek cüzdan olmaz her altcoin için ayrı cüzdan olur

ama bir exchange sitesinden üye olup oradaki altcoin cüzdanlarını kullanabilirsin.

bu exchange sitesinin deposit miktarına bakmalısın ki yolladığında hesaba geçmeyebilir deposit minimum miktar altında ise

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 15 Aralık 2017, 16:02:20
Bu Yazının Üstüne Bitcoinin 18.000 Dolar Olması Ne Güzel :D :D :D

Kağıt paranın sonu gelecek ileride ondan şimdiden panikteler  -:))

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

KrAleX1907

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 15 Aralık 2017, 12:00:40
Bitcoin.com cüzdanının fee si aşırı yüksekmiş 242 k sat vardı çekeyim dedim bi tomar fee çıkardı kaldı orada o şimdi resmen.

Edit: Bunu buradan nasıl kurtarabilirim? 41 dolar falan ediyor. Alamazsam oradan üzülürüm :)
arkadaslar hem bu soruma cevap ariyorum hemde bir sorum daha var. Bitter.io dan 11 k koinekste gorunen btc koduna cekim yaptim. 48 saat icinde diyordu bitter.io sitesinde henuz vakit dolmadi tabi ama sizce bir skinti yasar miyim?