Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Her zaman sabir . Ben bolunmede 6.000 tlye kdr dustugunde bile satmamistim . Borsanin altin kuralidir ssbir . Bizim borsada goruyorum adam zamaninda 2.5 tlyken aselsan hisse almis. Yaklasik 5 sene kdr once . Simdi bi villa parasi var . Halada satmior inat etmis :)  beklemek lazim . Bnde zarardayim suan hemde bayagi bi . Hla satmadim . Satmamda . Iaki cikicak btc :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

uykusuz

Alıntı yapılan: BySuat - 30 Aralık 2017, 19:00:26
BTC şuan paribuda 50.000₺, preevde 12.500$ inat ettim satmadım her zamanki gibi, daha da düşecek gibi gözüküyor hayal kırıklığına uğrattı, düştü diye 62k dan almıştım şuan 51k yani zarardayim sizce ne olur 2 hafta sonrası ben yılbaşında sürpriz bir yükseliş bekliyordum ama olmayacak galiba.

Satmadığın sürece zararda değilsin. Bu düzeltmeler illa olacak. Olmasa zaten bitcoin yoluna devam edemez. Ben 12k dan 16kya zıplayacağı düşünüyorum kısa vadede. Dediğim gibi satmadığın sürece zarar falan yok. Ama kafanda bitcoin düştü zarar ettim diye düşünüyorsan zaten kaybetmiş oluyorsun. Zaten piyasada bu panikten besleniyor.

UnderWorld

LTC hakkında bilgisi olan varmı sahibi tüm coinlerini satmıs falan diyorlardı düşüşmü bekleyelim ?

BySuat

İkinizde benim geçen haftadaki düşündüklerimi diyorsunuz ama insan panik yapıyor ister istemez çünkü bende BTC nin balon olduğunu düşünenlerdenim teknoloji olarak BTC yi katlayacak coinler var BTC reklamdı iyiden tuttu bence hatta BTC daha da yükselecek böyle kırılma yerlerini atlattığı sürece. Düşüncelerinizi paylaştığımız için teşekkürler

JackDaniels

Alıntı yapılan: UnderWorld - 30 Aralık 2017, 21:35:21
LTC hakkında bilgisi olan varmı sahibi tüm coinlerini satmıs falan diyorlardı düşüşmü bekleyelim ?

Kendisinin satmasi birseyi ifade etmez bence , tam tersine bunu duyan kisiler korkup telaslanip ellerinde ki ltc leri satarsa piyasasi alt ust olur ama artik insanlar akillandi, yani bence hic birsey fark etmez.

JackDaniels

Bence btc dususu devam edecek bir sure sonra tekrar yukselise gecip 20bin dolari gececegine inaniyorum (ok)

kazims

adam satalı nerdeyse haftalar olacak

düşse zaten düşerdi

smbllr424

o açıklamadan sonra ltc yükseldi bile,

adam uçuk, kimse ciddiye almıyor..

Futurenet

eth ile yarışan bi coindi geçen günlerde düşeceğini sanmıyorum o kadar çok ama inişli çıkışlı bir coin buda benim fikrim

JackDaniels