Paidverts te refsiz yatırımsız günde ortalama 0,05$ - 0,10$ kazanç mümkün mü?

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 21:01:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Eylül 2015, 21:17:07
Nooldu yahu ???

Ben harbi harbi birilerine laf çaktığınızı zannettim.
Günlük şu kadar kazanıyorum, bu kadar kazanıyorum felan diye takılan arkadaşlara takıldığınızı düşündüm.

Konuyu da geyik konusu olarak gördüm :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Eylül 2015, 21:21:50
Ben harbi harbi birilerine laf çaktığınızı zannettim.
Günlük şu kadar kazanıyorum, bu kadar kazanıyorum felan diye takılan arkadaşlara takıldığınızı düşündüm.

Konuyu da geyik konusu olarak gördüm :D

Yok, hazırlıyorum bilgiyi şimdi :)

koray4316

Have you viewed your 4 x $0.025 micro ad packs, today?   4*0.025 de 0.10 yapıyor bu mu acaba  ???  reklamların çoğu 5 sn lik geliyor bu aralar onun için 10 dk bu miktar kazanılabiliyor tabi yöntem buysa ?

ElisaMcCline

Arkadaşlar :)

Bundan sonrası gizli :P

[spoiler]PV de her üyeye başlangıçta 16 adet 25 BAP değerinde = toplam 400BAP) , sonrasında 8 adet 25 BAP değerinde = toplam 200BAP)
Bunları biriktirmeye kalkarsanız sistem sizden her gün 100 BAP ını keser.
Ama biz öyle yapmıyoruz ;)

Sistem genelde sunucu saatine göre 01:59 yani TR saatine göre 05:00 gibi günlük 100BAP lık kesintisini yapıyor ama arada gün içinde de yapıyor.
Bu yüzden saat başını geçtikten sonra, o saatin sonu gelmeden, gün içinde istediğimiz saatte BAP reklamlarını tıklayıp bitiriyoruz :)

Yeni üyeysej 400BAP ımız, çok yeni bir üye değilse 200BAP ımız birikti :)[/spoiler]

sonrasında :P

[spoiler]MTV ye share alış satış alanına giriyoruz ;)
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html

Aşağıda resimde gördüğünüz üzere
3nolu alandaki BAP-Share takası 40 ın altında ise ki uzun zamandır üstünü görmüyor, haftasonları hariç)
200 BAP ile minimum 5, bazen 6,
400 BAP ile minimum 10bazen 11 skare alıyoruz. ;)

Sonra 1 nolu alandan satışa sunuyoruz. ;)
En düşük 0,0101 den satılıyor zaten çünkü dip 0,01 ve onlar da alış emirleri,
onlar bitemeyeceğine göre en düşük 0,0101 den satışa sunabilirsiniz ki çoğu zaman da 0,0102 oluyor.
Bu da demektir ki satıştan %1 lik kesinti olmasına rağmen neredeyse her share yaklaşık 0,01 ;)

Kaç share almıştınız ?
Minimum 5, maksimum 11. Gerisini hesabınızda görürsünüz :D

[/spoiler]

Bol ve kolay kazançlar :g

Hee bu arada, eski ve yatırım yapmış üyelere bir kötü haberim var :(

[spoiler]Bu işin gerçekleşebilmesi için BAP larınızın "0" (sıfır) olması gerekiyor. yani aslen yeni ve yatırımsız üyeler için geçerli.
En başta belirttiğim gibi :P Refsiz ve Yatırımsız Üyeler :P :D[/spoiler]

ElisaMcCline

hahaha, evet o miktarın kazanılması, bu gibi bir sitede o kadar zor olduğunu düşündüğünüz için geyik olabileceğini düşündünüz OK :D

Ulen geyik yapsak 10 sayfayı devirmiştik şimdi :D O kadar zor olduğu düşünülen şey 5dk sürüyor diyorum, sallayan YOOOK :D

Bari birisi aaa cidden oluyormuş falan desin yahu :m

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Eylül 2015, 22:22:30
hahaha, evet o miktarın kazanılması, bu gibi bir sitede o kadar zor olduğunu düşündüğünüz için geyik olabileceğini düşündünüz OK :D

Ulen geyik yapsak 10 sayfayı devirmiştik şimdi :D O kadar zor olduğu düşünülen şey 5dk sürüyor diyorum, sallayan YOOOK :D

Bari birisi aaa cidden oluyormuş falan desin yahu :m

suan uyguluyorum üstad reklam tıklama asamasındayım... az sonra donus yapacam

aydyar13

Hergün tıkladığımız BAP ı direk share alıcaz, vergiden etkilenmemiş olup. Aşağı yukarı her gün yeni üye gibi olucaz.?

Mantıklı :)