Mypayingads.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 22:09:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: oguz2015 - 08 Ekim 2015, 21:16:12
5 dolar yatırsak kaç günde ne kadar yükseliyor ve bitiyor

belirli bi gün yok, o gün için gelen yatırıma göre pozisyon başına ne düşüyorsa dağıtılıyor gelir, o yüzden şukadar gün diyemeyiz,
5$ totalde 6$ olduğunda sonlanır ancak sonlanması epey sürer ziira gelirin %70 i ile tekrar yatırım yapmak durumundasın :)

letal

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Ekim 2015, 21:16:25
beğenmez bizim forum burayı bence ???  paranın %30 u çekilebiliyor, kalan %70 i tekrar yatırıma gidiyor :D
oohooooo uzun iş der bizimkiler buna bence :D ben sağlam gittiği için tercih ettim ;) teşekkürler :)

hmmm olabilir sıcak bakacak cıkar gibi ama (spk) ödemeniz tekrar hayırlı uguru olsun ...

bilalyuzugullu

sıcak bakacak birilerini bulursan yolla hemen :D bana gelen komisyonda %30 çekilebiliyor, %70 yatırıma gitmek zorunda :D
komisyonun çekilebilen %30 unu hemen iade edebilirim :D

fnbks

famila63

üye oldum @bilalyuzugullu  refinle site durumu ne yatırım yapılırmı

oguz2015

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Ekim 2015, 21:20:03
belirli bi gün yok, o gün için gelen yatırıma göre pozisyon başına ne düşüyorsa dağıtılıyor gelir, o yüzden şukadar gün diyemeyiz,
5$ totalde 6$ olduğunda sonlanır ancak sonlanması epey sürer ziira gelirin %70 i ile tekrar yatırım yapmak durumundasın :)

anladım teşekkürler

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: famila63 - 09 Ekim 2015, 03:31:29
üye oldum @bilalyuzugullu  refinle site durumu ne yatırım yapılırmı

hayırlı olsun :) teşekkürler;
eğer uzun vadeli yatırımlara sıcak bakıyorsan yapılır, ziira getirinin %70 ini tekrar yatırıma yönlendirdiği için anaparayı çıkarmak zaman alacaktır ancak sitenin stabil ve sağlam kalmasını sağlayacaktır, daha detaylı bilgiyi bi aksilik çıkmazsa yarın akşam verebileceğim inşallah.

bilalyuzugullu

rota26