Mypayingads.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 22:09:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: famila63 - 28 Aralık 2015, 04:19:23
Ödemen Hayırlı Olsun @ElisaMcCline  bizde paypalı bekliyoruz balancede  170 dolar birikti

Teşekkürler :)

PM le hiç deneyen oldu mu ? Çektirmiyor mu ?
Belki bu ara dönemde izin verir çekime. Az da olsa bir miktar deneyin istrseniz. Nasıl olsa iptal de edilebiliyor.

famila63

ben blockhainle denedim balanceye aktardı  parayı tekrar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: famila63 - 28 Aralık 2015, 04:23:38
ben blockhainle denedim balanceye aktardı  parayı tekrar

Uzarsa mecbur kalır bence. Daha önce çözdüğü bir konu olduğu için, kısa zamanda çözülür diye düşünüyordur.
Çok uzarsa, bu birikenleri ödemek de ayrı sıkıntı bir olur çünkü.

famila63

Aynen şimdi paypal açılırsa 200 bin dolar fln rahat öder çünkü çok birikti 

LifeKeeper

Merhaba Arkadaslar,

MyPayingAds suanda bu sitede tavsiye edilmeyen siteler icinde ama ben size aldigim odeme kanitlarini gosterim isteyen girer istemeyen girmez. Burda onerilmeyenler icerisinde bulunma sebebide sanirim 1 yil kadar once Paypal krizi sebebiyle fonlarinin diger 10-15 revshare sitesiyle birlikte Paypal hesaplarinda dondurulmasi ve 6 ay boyunca bu sebepten ötürü kullanicilarina 6 ay odeme yapamamasi yada zor odeme yapmasidir. Ancak Paypal Bu 10-15 Rev share sitesinin fonlarini 6 ay sonra actiginda diger rev share siteleri bu paralarla beraber sirra kadem basarken MyPayingAds geri donen ve her 1 kullanicisinin parasini tam ve eksiksiz odeyen tek firmadir. Ve suanda Revshare isiyle ilgilenen kime sorsaniz en guvenilir Revshare sitesi hangisidir diye direk MyPayingAds ve MyPayingCryptoAds sitelerini soylerler. O yuzden bu sitenin tekrar degerlendirilip onerilmeyen listesinden cikarilip hatta en cok onerilenler listesine dahil edilmesi gerekir. Bu benim nacizane fikrimdir.  Sonucta babamin oglu degil MPA ve MPCA sitesinin sahibi ama dogruya dogru yanlisa yanlis demek gerekli ve ortada (Gelir Kapisi sitesinde) belliki buyuk bir yanlis anlasilma olmus. Neyse ben odeme kanitlarimi asim inceleyin, Ozetle MPA ya 3500 dolar koyup 4500 dolar cektim, MPCA ya 15.000 Dolar koyup suana kadar 15.000 Dolar cektim, 18.000 e ulasacak.

LifeKeeper

LifeKeeper

strenergy

Tabiki yatırım yapanlar daha iyi bilir ama sıkıntılı durumdan sonra içerideki paketler olduğu gibi kalmadığı için o alana alındı bu site. Şimdi ödeme yapıyor olması o zaman yaptığı hatayı kapatmıyor malesef.

Bu nedenle bulunduğu alanda kalacak  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

LifeKeeper

LifeKeeper