Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

Decide "Yes" or "No" for Product Manuals: Manufacturer Information  task 0.03$ 4 tanecik sey submıtlıyorsun

regortaz

Alıntı yapılan: avni59 - 24 Temmuz 2012, 22:39:16
Decide "Yes" or "No" for Product Manuals: Manufacturer Information  task 0.03$ 4 tanecik sey submıtlıyorsun

Aylar önce bu task'ın ürün adı, firma adı, seri no. isteyen versiyonu vardı o çalışma tamamlandı demek ki şimdi bilgileri onaylama safhasına geçmişler :) Her marka/model ürün klavuzlarının olduğu güzel bir site açılacak herhalde ya da sonradan datayı ayırıp her firma kendi internet sitesine yükleyedebilir.

regortaz

Manufacturer Information taskının nasıl yapılacağıyla ilgili bir arkadaş bilgi almıştı benden PM'den buraya da yapıştırayım dedim belki faydalanan olur, oldukça kısa sürede iyi paralar kazanabileceğiniz bir task çünkü. Hem çok kolay hem çok basit. :)

Sol tarafta bir resim var, sağ tarafta da yazılar. Sağ taraftaki yazılar İngilizceyse "Yes..I found..English" kısmını işaretliyorsunuz, İngilizce değilse (ki olabiliyor, Fransızca ve Almanca olanına rastladım) "No..English" kısmını işaretliyorsunuz, eğer metin yoksa üçüncü şık.

Bir alttaki kısımda da metne baktıktan sonra onun bir kullanma kılavuzu olup olmadığına karar vermenizi istiyor. Kullanma kılavuzlarında genellikle (ama her zaman değil) User's Manual yazar. Eğer kullanma kılavuzuysa Yes, değilse No, karar verilemiyorsa üçüncü şıkkı seçiyorsunuz.

Manual olduğuna karar verdikten sonra, eğer manualsa o yazı, hangi şirketin ürünü olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Toshiba, Fujitsu, Fujifilm, Xerox, Microsoft vs.. harfleri yazarken zaten açılır kutu çıkacak oradan seçebilirsiniz ilgili şirketi. Ama belirlediğiniz şirket adı yoksa o zaman "Not Found" yazmanız gerekiyor (ki yaptığım görevlerin 8-10 tanesinde yoktu şirket). Şirket adı genellikle "X Corporation" "X Corp." "X LTD" "X Limited" "X LLC" tarzında olur. Zaten bariz bir marka çıkarsa hemen tanıyabilirsiniz.

avni59

Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial (Businesses)  taskı yıne eklenmıstır kolay gelsin  :y

abcb

Regortaz, yardımların için çok teşekkür ederim
Önce Yingyang Hocamın, sonra da sizlerin yardımlarıyla bu task işini baya öğrenmeye başladım  (p)
Biraz önce anlattığın görevde 80 cent kazandım  :)

regortaz

Alıntı yapılan: abcb - 25 Temmuz 2012, 02:44:20
Önce Yingyang Hocamın, sonra da sizlerin yardımlarıyla bu task işini baya öğrenmeye başladım  (p)
Rica ederim :) 55 cent'te bıraktım ben, çabuk sıkılan bir bünyem var malesef :g

abcb

Alıntı yapılan: regortaz - 25 Temmuz 2012, 03:07:13
Alıntı yapılan: abcb - 25 Temmuz 2012, 02:44:20
Rica ederim :) 55 cent'te bıraktım ben, çabuk sıkılan bir bünyem var malesef :g

:D :D
ben yeni öğrenmenin ve yapabilmenin hevesiyle "sorry" yazıp beni atana kadar devam ettim  :g

avni59

Decide For Product Manuals: Device Type Information  3 tanecık submıt ve 0.03$ bitmeden yakalayın :D

sadece resimde gosterdıgı seyın device type nı gırıyoruz.

abcb

Device type ne, nasıl bulacağız  ???
Ben bilmiyorum  :(

avni59

resimde olanın ne oldugunu soruyor.yazıcımı buzdolabımı vb.ama bulması ve resımden anlasılması cok zor biraz ugrastıroyumus sımdı fartkettım :D