Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Aralık 2012, 22:14:43
işte o konudan tam emin değilim.. ama sanırım aktif olmayanlar silindiği için, onunda ismi silinmiş olması lazım.. ama isim yazıyorsa aktiftir diye düşünüyorum.. yada olmadı bu konudaki en bilirkişi bilge hocaya danışmak lazım..

Aktif olmasa bile ismini/rümuzunu görürsünüz. Aslında sitede hiçbir üyelik silinmiyor. Sadece 90 günün sonunda geçici olarak suspend oluyor. Veya kendiniz kapatabiliyorsunuz. Ben de üyeliğimi zamanında tekrar açmıştım mesela. Ayrıca kapanan/kapatılan üyeliklerden üst üyeler etkilenmiyor. Yani sizin alt üyeniz üyeliğini kapatsa bile onun alt üyelerinden gelebilecek komisyonlardan (matrix komisyonları) siz gene faydalanıyorsunuz.

tolgacan86

sanırım upline aktif değilse değişiklik için başvurabiliyoruz.. bunu nasıl anlayabiliriz ki o zaman..?

bilge8408

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Aralık 2012, 11:46:32
sanırım upline aktif değilse değişiklik için başvurabiliyoruz.. bunu nasıl anlayabiliriz ki o zaman..?

Bunun en güzel yolu supporttan mail atarak sormak...

sicher

ben bu taskları yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim eger bunları yaparsam ilk tasklarım olcak bundan oncesi bircogu yapamadıgım için gitti

tolgacan86

@Sicher; Bak bu adresteki konuda bu task görevlerinin nasıl yapıldığını anlayan arkadaşlar bilgilerini tecrübelerini püf noktalarını ip uçlarını vs paylaşıyorlar zaten... Bu konuyu takip etmelisin.. Karşılıklı yardımlaşma sonucu taskları elimizden geldiğince yapıyoruz bizde..

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

sicher

tolgacan86 tesekkurler bir bakacam

sicher

clizsense de işime yaradı oldu ama aynısını neobux ta yapamadım aynı ip den olsa gerek izin vermiyor

FilmsizKalma

Uzun zamandır takip etmiyorum artık şu tasktan çıkmıyormu

For a given Search Query, how relevant are the 30 shown items?

hakanatik01

bekeli

@FilmsizKalma,
Uzun zamandır takip ediyorum, artık o taskten çıkmıyor maalesef  (d)