Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Mart 2012, 23:46:31
Alıntı yapılan: enderege - 15 Mart 2012, 23:42:18
Clixsenseyi batırmaya azmetmiş onun için yasaklamışlar.

:D :D

Ya geçen gene çıkmıştı görev 15 tane yapmıştım %94 de idim görevden attı.Şimdi tıkladım yine almadı hala görev yüzdem %94 kalmış.Yenilenmiş olması gerekmiyormu.
Video çekeceğim ya inat ettim gittim rewardingswaysda yaptım hemde yanlışssız video çektim Anlatımlı.

bekeli

Evet. Görev yenilendiği için sizin de yüzdenizin yeniden başlatılması gerek.

Bu arada siz yapın hocam. Clixsense batmaz. Çünkü parasını clixsnse ödemiyor. Hatta clixsense arada komisyon alıyor. O yüzden sizin yapmanız onları daha çok mutlu eder. Görevlerin parasını crowdflower ödüyor.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2012, 23:53:36
Görevler için belirli bir süre veriyor mu ?
Bildiğim kadarıyla hayır. Mesela ben yaparken çok oyalanıyorum. ama uyarı vs. vermiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2012, 23:53:36
Görevler için belirli bir süre veriyor mu ?

Süre sınırı yok hocam..

ElisaMcCline

Yaa ben konsantre olamıyorum, o yüzden neyi nasıl yapacağımı bile öğrenemedim desem yeridir..
Bir ara bakmak istiyorum...
Başında bir görev yapmıştım, marka vs buluyordun, kolay glmişti.. yapıyorum diye bırakmıştım.. Geçende denedim başka bir görev...
Training i geçemedim yahu.. :)

bekeli

Hocam,
fiyat/harcanan vakit oranı en iyi olan görev how relevant are these items görevi.

Ona bi alışsanız, diğerlerine bakmaya gerek yok. Geldikçe yaparsınız..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mart 2012, 00:02:05
Hocam,
fiyat/harcanan vakit oranı en iyi olan görev how relevant are these items görevi.

Ona bi alışsanız, diğerlerine bakmaya gerek yok. Geldikçe yaparsınız..

Walla bekeli... Dedim ya daha önce; ben cidden bakmıştım senin bloguna, ama anlamadım.
Yani, okuyunca anladığımı sanmıştım, ama olmuyor, yaşlılık işte :D
Belki daha farklı örnekler de görmek lazım... bilmiyorum ama kendi adıma, ben beceremedim.
Şu gelecek anlatımları bekliyorum o yüzden... :)
Kim ne yapacaksa çabuk yapsın artık :)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mart 2012, 00:05:36
Walla bekeli... Dedim ya daha önce; ben cidden bakmıştım senin bloguna, ama anlamadım.
Yani, okuyunca anladığımı sanmıştım, ama olmuyor, yaşlılık işte :D
Belki daha farklı örnekler de görmek lazım... bilmiyorum ama kendi adıma, ben beceremedim.
Şu gelecek anlatımları bekliyorum o yüzden... :)
Kim ne yapacaksa çabuk yapsın artık :)

Doğrudur hocam. Anladığım kadarı ile FilmsizKalma'dan detaylı bir video geliyor. İnş. o zaman çözersiniz olayı. Çünkü çok kolay o görev. Yatırımsız kazanç için de büyük fırsat. Ancak ayıracak zaman gerek.