Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: huzeyfe - 11 Ekim 2014, 11:27:33
Cevabın için teşekkür ederim.. % lik oranlarına nereden bakıyoruz?

https://tasks.crowdflower.com/
burada en üst sağ tarafta , bol kazançlar :)

huzeyfe

JOBS COMPLETED 
13
-
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
19/ 54
-
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
35.1%

Bu ne rezalettir.. Vazgeçtim, gerek yok task e  :D :D

omar33

Alıntı yapılan: huzeyfe - 12 Ekim 2014, 00:05:11
JOBS COMPLETED 
13
-
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
19/ 54
-
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
35.1%

Bu ne rezalettir.. Vazgeçtim, gerek yok task e  :D :D

Öyle deme çarpılırsın ne demek taska gerek yok  :D Böyle sitelerden task yapmadan kolay kolay kimseye ekmek yok .Paran varsa yatırım paran yoksa task yapacaksın :D Mesela ben şu an 0.02 lik article taskı yapıyorum her task 15 soru ayrıca crowdflowere işlemiyor ama yapacak bir şey yok offerslere fazla güvenme 2-3 haftada 1 offers yapıyorum bazen adamların istediği bir şıkkı işaretlemezsen direk atıyor.En temizi task...

Coulers79

voldemort

memo87

ARkadaşlar siteye yeni üye oldum. Task yapmak için belli bir level'e falan mı ulaşmamız gerekiyor yoksa beklemem mi gerekiyo task çıksın diye. Yani ben direkt üye oldum ve  task çıkmasını mı beklemeliyim yoksa bişeyler yapmama gerekiyo mu tasklere ulaşmak için.

Teşekkürler.

hakanatik01

Crowdflowera girip skill testleri yapabilirsiniz öncelikle,leveleriniz de başarı oranına göre gelişip ona göre görev gelecektir;

memo87

Crowdflowera üye oldum girdim ama skill testleri nasıl ve nerden yapabileceimi bulamadım

abcb

memo87

Teşekkürler hocam ama bu skill testlerde mi zamanla çıkyıor? Şu anda yok diyor.

Şimdi skill test çıktığı zaman bunu tamamlayacağım ve levelim belli olucak buna göre de tasklar mi çıkıcak? Doğru mu anlamışım yoksa normal şartlarda da zamanla task çıkıyo mu hiç bişey yapmasam bile