Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtbra

Konuyla alakalı değil ama ufak bir soru soracağım için yeni konu açmak istemedim. Clicksense reklam verdim 2000 kliklik. Şu anda pending yazıyor ne kadar sürede onaylanır?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: umtbra - 29 Mart 2012, 21:58:58
Konuyla alakalı değil ama ufak bir soru soracağım için yeni konu açmak istemedim. Clicksense reklam verdim 2000 kliklik. Şu anda pending yazıyor ne kadar sürede onaylanır?
Onaylandımı reklamınız?

umtbra

Evet onaylandı. Reklam saatini yanlış ayarlamışım sanırım  :g

FilmsizKalma

Kimse haber vermiyor ya Bizim meşhur görev eklenmiş ($) ($)

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Mart 2012, 01:17:09
Kimse haber vermiyor ya Bizim meşhur görev eklenmiş ($) ($)

Hemen bakiyorum hocam teşekkürler. hep senin habere yetişiyorum :)

kmldyn

arkadaşlar su task ların nasıl yapıldığı hakkında tüyolarınız avr mı.ben beceremedim?0,12 ve 0.06 lık olanlar var şimdi

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: kmldyn - 30 Mart 2012, 10:24:16
arkadaşlar su task ların nasıl yapıldığı hakkında tüyolarınız avr mı.ben beceremedim?0,12 ve 0.06 lık olanlar var şimdi

Şurdaki anlatım işinizi görür sanırım ;)

Linke tıklayınız.

kmldyn

Hay Allah razı olsun hocam mübarek günde cok duamı aldın sayende yapabildim  ($)  tekrar cok teşekkür ederim  (a)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: kmldyn - 30 Mart 2012, 11:08:35
Hay Allah razı olsun hocam mübarek günde cok duamı aldın sayende yapabildim  ($)  tekrar cok teşekkür ederim  (a)
Ne demek :) İnşallah daha çok kazanırsınız.
Bu arada ben normalde 20 30 tane yapardım.Bu sefer yapmadım upline dicek bu sefer yok senden gelir gider senin gibi ref olmaz olsun diye :):)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Mart 2012, 12:11:35

Bu arada ben normalde 20 30 tane yapardım.Bu sefer yapmadım upline dicek bu sefer yok senden gelir gider senin gibi ref olmaz olsun diye :):)

Varlığın yeter. Canın sağolsun. :D

Eeee.... Hadi

http://www.clixsense.com/en/Tasks

seni bekliyor.  :P :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.