CoreBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 23 Şubat 2012, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

SCAM

Aslında iyice sogudum bu bux sitelerden ama yinede yatırım yapana kdr kurcaliyiroz. siteleri gezerken bu cıktı karsıma yeni açılmıs bi yer.
Ödeme limiti yok ve paypal ödemesi de var. ayrıca sadece 4  reklam tıklamak yeterli.Sanırım 55 tıklamada bir ödeme isteniyor tabloda anladigim kadarıyla. 1 haftada felan birikeni istemek mumkun olck sanırım.
Yatırım Şartıda yok.
NOT : Sitede TopLu Tıklama Var.Bilginize. tek tek uğraşmayın.
Site Adı: CoreBux
Tık Değerleri: 0.01$ - 0.0020$
Reklam Sayısı: 24
Ödeme Limiti: 0.00$
Günlük Kazanç : 0.0620$ (Ektrada çıkıyor gunluk)
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alterpay - PaypaL
Premium Özellikleri:Yeni uyelere golden veriyor. Ultimate ve digerleri daha yuksek.

Refimden üye olursanız sevinirim..
Herkese bol kazançlar. ($) ($) :g
Not : Sitedeki son duzenlemler oldu şuan şartlar daha iyi gerkeli şekilde düzelttim bende.

gokovic

Sitede şartlar daha iyi şekilde değişti arkadaşlar.
Oyuzden gerekli duzenlemeleri yukarda ayarladım.
Günlük 24 reklam çıkıyor suan. bunlar dışında da çıktığı oluyor.
Ödemem yarım saat içinde geldi.
Scam olana kdr değerlendirmek lazım şuan gayet guzel..

ata07

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Şubat 2012, 13:16:27
Bence şunu değiştir maximum click 12  :D

bende 24 yazıyor. tabloyu paylaştım ztn onden uye olanlar 20-24 arası.yeni uye olanlar standrt olailbir bilmiorum onu.

gokovic

Sitede toplu tıklamada açıldı arkadaşlar.Bilgi vereyim dedim tıklayanlar tek tek uğraşmasın.
Birde ben birdahaki ödememi Alertpaya alcam. bugun Paypal bi sıkıntı yarattı. aldıgımız odemeyi bigun sonra durdurdu. sitele alaklı deigl paypal la alakalımıs. corebux admının haberi bile yoktu biz söyeleyen kdr anlamdıda bişe pek ztn.
Ap ye alırsnaız daha sorunsuz olailbir.

WEBMONEY

gokoviç ben ödeme istedim ama 2 gündür gelmedi pp dan istedim parayı alertpaydan ödeme alsam daha çabuk olur mu

gokovic

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 02 Mart 2012, 09:47:23
gokoviç ben ödeme istedim ama 2 gündür gelmedi pp dan istedim parayı alertpaydan ödeme alsam daha çabuk olur mu

istersen apden iste.ben ilk ödemeyi pp den 1 saat içinde almıstım. ama 2. ödemeyi apden isticem.

umtbra

paypal ödemesi yok, min 2$ çekiliyor.

gokovic

ElisaMcCline

Bilgi için teşekkürler gokovic,
Siteyi Scam siteler arasına taşıyorum.. Bilgi alışverişi için bir süre daha kilitlemeden tutabiliriz.

Geçmiş olsun.