GKideas (EpicClix) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 15 Ekim 2015, 10:38:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trojex

Arkadaşlar paypaldan paypala kesinti oluyormu acaba yaa ona göre göndereceğim.

6il9in

Alıntı yapılan: trojex - 17 Ekim 2015, 21:13:17
Arkadaşlar paypaldan paypala kesinti oluyormu acaba yaa ona göre göndereceğim.

Arkadaşıma veya aileme gönderiyorum seceneğinden olmaz :)

Göndermeden önce Fee : $0.00 yazması lazım :)

trojex

Daha önce arkadşlara yada aileye gönder seçeneğinden yaptı idim burası ile olmuyor ise mal ve hizmetler için ödeme yap kısmından yapacağız demekki.

kazims

Alıntı yapılan: trojex - 17 Ekim 2015, 21:35:21
Daha önce arkadşlara yada aileye gönder seçeneğinden yaptı idim burası ile olmuyor ise mal ve hizmetler için ödeme yap kısmından yapacağız demekki.

kardeş paypal adreini arkadaş yerine yaz enter a bas oluyor
değiştirmişler ondan görünmüyor tamam yada ok tuşu enter a basınca çıkıyor

kazims

yolladık parayı hayırlı olsun bakalım

trojex

@kazims daha öncede orada yapıyordum ama mal ve hizmetler için ödeme yeri olunca kafa karışıklıpı yaptı bendeneyse gönderdim parayı ulaşmıştır galiba. @koray4316

6il9in

Alıntı yapılan: trojex - 17 Ekim 2015, 21:35:21

@trojex mal ve hizmetler için ödeme yap kısmından yaparsan fee olur sp içindeki gibi yap :)

[spoiler][/spoiler]

koray4316

@kazims  ve @trojex ödemeler gelmiştir  (ok) @nicotine  ve @cimbomlu88  ödeme bekliyorum 2 kişi kaldı bizim grupda

4ne1ka

şimdiden emeğinize sağlık, hayırlı olsun yeni grubumuz :)

6il9in

Belkide bana kızanlar oluyordu böyle yapıyorum diye ama paypal ile sorun yaşamak istemiyorum. Bazen ciddi hareketler oluyor PP hesabımda Durduk yere 19 kişiden para gelirse kıllanabilir paypal.

Ahmet'in, Mehmet'in esabına birşey olmuyor diyenler olabilir ama bu benim hesabıma birşey olmayacak anlamına gelmez :)