Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Aha o seri DVD olarak bendede var, hatun izin verse bende hergün izleyebilirim ama artık o belgeseli gördüğü anda kumandayı kafama atıyor :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Ocak 2013, 21:52:15
Aha o seri DVD olarak bendede var, hatun izin verse bende hergün izleyebilirim ama artık o belgeseli gördüğü anda kumandayı kafama atıyor :g :g

Walla ben o kadar izlesem, ben de kumandayı yerim kafama heralde...
Ama kız izleyince olmuyor :D Ailecenek kim kimi nası yiyor, parçalıyor onu seyrediyoruz :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Ocak 2013, 02:56:43
Arkadaşlar, şöyle bir goz attım da.. 2013 yılı tek kelimeyle muhteşem bir sinema yılı olacak gibi.
Resmen heyecanlandım :)
Bir süredir ortalıkta olmayanlardan yeni maceralar mı, beğeniyle seyrettiğimiz serilere yeni bölümler mi, yok yok...
Özellikle aksiyon, macera, bilimkurgu - high tech  severleri çok memnun kalacak bu yıldan sanırım.

Kabaca ilk bulabildiklerimden kısaca özet geçeyim, gerisini varın siz düşünün :)

Valla hepsine gidebilirim desem yalan olmaz :D Hatta giderim allahtan bir sıknıtı olmaz ise :)
Paylaşım için teşekkürler çıkacaklarını bilsemde toplu bir şekilde görmek daha iyi oldu hepsi bir arada :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ocak 2013, 06:03:51
will smith'te oğlunu veihattı olarak bırakıcak herhalde ,iyice babası olmuş büyünce kereta :g
Bu sefer neye kandırdı acaba çoçuğu :)  Zaten hayranıyımdır Will Smith in müthiş bir oyuncu kendinde olanlarıda çoçuğa aşılıyor :D
Ağacı yaşken eğmeye başlamıştı  ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Ocak 2013, 21:52:15
Bide diyorlar şiddeti erkekler uyguluyor, buyrun şiddete maruz bırakan kim görün :) ne o öyle kumanda atmalar  felan  hanımlar :)

FilmsizKalma

Léon: The Professional

İzlemeyen varsa bu vakte kadar bence kaçırmasın  ;)

Birşeyler söylemek isterdim ama ne söylesem az kalır :)

tolgacan86

@Filmsizkalma; katılıyorum.. Kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında..

f1b0n4cc1

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 10 Ocak 2013, 00:14:16
İzlemeyen varsa bu vakte kadar bence kaçırmasın  ;)

Birşeyler söylemek isterdim ama ne söylesem az kalır :)

Evet, klasik gibi neredeyse :y

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 10 Ocak 2013, 01:30:59
Zatoichi , yanılmıyorsam 10 dan fazla versiyonu var .

Bu arkadaşların düzgün bir mutfağı yok. Herşey denizden ve/veya çiğ olarak... :D
Sanırım bu yüzden, doğrama dürtülerini insanlar üzerinde yoğunlaştırmışlar :g

f1b0n4cc1

evet  her filmde kesiyor adamlar . birileri söylemeli artık barut bulundu diye :)