Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Nisan 2012, 18:29:22

İçim kıpır kıpır beraber film izleyeceğimiz için :)
Bu arada Magic Land da 2 erkek evlendirdim unutmadınız demi; Sonra bilmiyordum demeyin :g :g

Yani niyetin kötü?  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ehehe, ben de muhabbetin gidiş yönünü bekliyordum :g
Okur okumaz MagicLand geldi aklıma,,,, da, şimdi durduk yere karpuz kabuğu düşürüp konuyu bozmayayım dedim :)
Siz karpuzu bulmuş kesmiş yemişsiniz bile :g

TwofuN

Bu hafta sinemayı ağlattım be :D bir haftada ikinci filmim The Hunger Games(Açlık Oyunları)
[embed=425,349]<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EgI7RoaCtEM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/embed]
Not:Titanların öfkesi'nden önce gidiniz.Yada bir süre bekleyip filmin etkisinin geçmesinin bekleyiniz.IMBD puanı titanların öfkesinden daha fazla ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Nisan 2012, 18:36:14
Ehehe, ben de muhabbetin gidiş yönünü bekliyordum :g
Okur okumaz MagicLand geldi aklıma,,,, da, şimdi durduk yere karpuz kabuğu düşürüp konuyu bozmayayım dedim :)
Siz karpuzu bulmuş kesmiş yemişsiniz bile :g

Ne yapayım hocam kendi itiraf etti. Magic land,prens vs. Ben bileti bana aldı diye algıladım. :'( Güzel bi süpriz oldu dedim. Neyse zaten ben bu saatten sonra yalovayada 22:00 a kadar gidemem.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 05 Nisan 2012, 18:40:24
Bu hafta sinemayı ağlattım be :D bir haftada ikinci filmim The Hunger Games(Açlık Oyunları)

Not:Titanların öfkesi'nden önce gidiniz.Yada bir süre bekleyip filmin etkisinin geçmesinin bekleyiniz.IMBD puanı titanların öfkesinden daha fazla ;)

Yahu bırak IMBD puanlarını, mADEM SEYRETTİN, sen fikrini söyle :)

TwofuN

Bence müthiş film hele birde lionsgate uzun bir aradan sonra psikopat film yapmamışsa bu izlenir demektir.(bkz.Saw)

FilmsizKalma

Valla açıkçası ilk önce muhabbeti yalovaya bağlayacaktım ben :) Ama dedim çok uzadı yalova mevzu vazgeçmiştim :)
Neyse karpuz buzağı yalova Magic land bi yana,
Gidecekseniz 2 kişilikte eşinizle size Rezervasyon yaptırayım, Rezarvasyon benden bilet bedelleri sizden:)
Hee bu arada telefon konuşma ücretide benden olsun hadi  :D

FilmsizKalma

Açıkçası IMBD yi çok aramam ben. Şimdilik Fragmanını izlemiyorum kendimi Titanların Öfkesine koşullandırdım, fragmanı izleyipte caymak istemiyorum çünkü :)
He ama ne olur yarın gelir izlerim baktım hoş bir kaç gün sonra onda gideriz:)

eymen

[embed=425,349]<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EgI7RoaCtEM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/embed]
Dört gözle bu filmin gelişini bekledim... kader midir nedir bilinmez , herseferinde bir engel çıktı...ben gidene kadar vizyonda kalsa iyi olacak :) :) :) kitapları süperdi ... umarım beklediğimize değmiştir...eleştirmenlere bakmamak gerekir (onların çokta adilane olduklarına inanmıyorum (d) ) ama eğer seyrettiyseniz kişisel fikriniz benim için önemli...tşk.. :)

spacegirl

Aynen, ben de bir türlü seyredemedim şu filmi :(
Evde DVD de seyredeceğiz gibi görünüyor :)